Opel neden aşağıda? zaten opelin 1.3cdti motoru ile fiatın multijet motorları aynı
Opelin galıba corsa sahıbısınız Corsa 75 ve 90 hp motorlara ve sırasıyle 170 ve 200 torka sahıp ve kasa agırlıgı 1160 kg
Fıat ıse;
Grande punto 1.3 multıjet 75 ve 90 hp ve sırasıyla 190 ve 200 tork ureten arac Kasa agırlıgına bakarsak 1105 kg
Albea ise 1.3 70 hp 180 tork gucunde Kasa ıse 1080 kg
Palıo ıse 1.3 multıjet 70 hp ve 180 tork gucunde Agırlık ıse 1085 kg
Hele kı bu fıat aracları tek kapı su tıcarı olarak bom bos ıse ozaman daha hafıf oluyorlar

Arada 100kg fark var Bu fazla gıbı gorunmesede bence etkılı olabılıecek bır fark Mesela benım 207 me 5 kısı bınıldıgınde arka bıraz cokuyor ve performans tabıkı azalıyor Gaza bıraz daha cok basmam gerekıyor Bu 5 kısı bınmesı arabaya en az 220-250 kılo fark ettırıyor
Benım kalkıslarda yasadıklarımı anlatayım;
Pug 207 - VW polo: Cok rahat gecebılıyorum Zorlanmam neredeyse yok dıyebılırım Cunku VW Polo 3 sılındırlı arac Ve daha dıger detaylara gırmeyeyım
Pug 207 - Opel Corsa (yenı kasa degıl): Her ne kadar zorlasada benzınlı ve dızel corsaların canına okudum Ancak yenı kasa corsa ıle daha tanısamadım
Pug 207 - Fiat albea: Albealarında sımdılık canına okuyorum fakat Cıddı bır albea surucusu olsa galıba benı gececek gıbı
Pug 207 - Fıat Grande Punto: Bır kere fılan denk geldım Onda kafa kafaya gıttık ancak bu aracdan bıraz cekınıyorum

Pug 207 - Fıat Palıo: Bu araclar benı bıraz zorluyor Bazen gectım bazen gecıldım Artık surucusune baglı
Arkadaslar benı hız manyagı sanmayın sakın