zafira 1.9cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEMS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ERDEMS

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yakın bi zamanda opel vectrayı satıp zafira 1.9cdti almayı düşünüyoruz.bu arac hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? bu araca hangi renk yakışır? ayrıca panoramik tavan sistemini almamızı tavsiye edermisiniz? yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
o motora her renk yakısır...

Panoramik tavan çok güzel bir opsiyon ancak yazın rahatsız edebilir.Giderek ısınan bir dünya'da kış hariç, insan üzerine hiç güneş vursun istemiyor.Ama karadenizde yaşıyor olsaydın hiç durma al derdim mesela.

benim bildiğim kadarıyla panaromik tavanın istenirse kapanan bi iç döşemesi var. En azından benim kullandığım 307 de öyleydi. Yazın kapatınca normal bir 307 SW dan hiç bir farkı yoktu. Ama kışın çok büyük rahatlık tavsiye ederim. birde yolculara yağmurlu havalarda değişik bi ambians oluyor ;)

başka yorumu olan yok mu?:confused:

tam bir aile arabası.geniş bir aileye sahipseniz ve de performansa önem veriyorsanız zafira 1,9 cdti harika bir araç.

slm erdems.zafira 1.9 cdti+panoramik tavsiye ederim tabi ama epey bi para...
başka soracağın birşey olursa yardımcı olabilirim..
bizdeki 1.6 105 hp...

bencede güzel seçim olur. Vectra'dan sonra rahtlıkla binebileceğin bir araba olur. Panoramik sunroof ise çok güzel bir olay birde camlardan bazıları açılabiseydi.

çok manyak güçlü bi motoru var onu biliyorum vectra 1.9 cdti den

arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. aracı almaya karar verdik ama 2008 model zafira 1.9 cdti daha tükiyeye gelmemiş. ama kasıma doğru gelir diyorlar.

Geri