Z16xe egr Vectra c

alemdarli46

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Gelelim yine egr. Bugün egr nin fişini çektim benzinde rölantide hafif dalgalanma var diye. Rölanti düzeldi. Sorun yok arıza lambası yandı neyse çalıştırıyorum aracı , iki defa stop ediyor gaz versende vermesende fark etmiyor. Üçüncü marşta herşey normal. ÇöZüm üretemedim . Sadece fişi çekik. Neden böyle yapıyor acaba. Conta uygulama sı yapacaktım ama şimdi kafam karıştı. Neden ilk iki çalıştırmada stop ediyor.

Egr fişi takılı iken tek marsta mı alıyor fiş takılı iken bu sorunu yapmıyormu???
Egr valf altına conta uygulaması yaparsan.. egr uzerine gelmeyecek sekilde yada yazılımla egr iptal edeceksin ona dikkat et
Onun haricinde bildiğim kadarı ile egr iptalinin bir zararı yok

Son düzenleme:
Fişi takımca sorun olmuyor marşta. Conta uygulaması yapacam yine aynı mı yapacak bakalım

Fişi takımca sorun olmuyor marşta. Conta uygulaması yapacam yine aynı mı yapacak bakalım

Conta yaptıktan sonra fişi takmamayı mı düşünüyorsunuz

Conta yapın bir sakıncası yok diye biliyorum..Ancak fişi takmassanız arac arıza ısıgı yakıp fakir karışım verir buda aracın bogulmasına sebep olur..
Dikkat etmeniz gereken 3 yöntem var
* egr yi fişe takıp baska bir yere monte etmeniz
* yazılımsal olarak iptal etmeniz
* tornacıya özel oyuklu conta demiri yapmak

Son düzenleme:
Egr yüzünden bende yolda kaldim + delphi marka 1 sene olmadi taktirali egr baglanti yerine conta gbi aleminyum parca kesip koyduk fişler takili egr yerinde duruyo ariza da yakmadi şuan bi sorun gözükmüyor gibi

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Egr yüzünden bende yolda kaldim + delphi marka 1 sene olmadi taktirali egr baglanti yerine conta gbi aleminyum parca kesip koyduk fişler takili egr yerinde duruyo ariza da yakmadi şuan bi sorun gözükmüyor gibi

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vectra c de egr valfini contanın üstüne koymayın cünki !!!!
videonun 3,20 saıyesini izleyin

https://www.youtube.com/watch?v=qGCZN2oj1DQ

Geri