Yine zam Yine zam... yeter artik...

hafta sonu landi renzo bayii ne gidiyorum :)

artmazmi savas kardes :D
onlarda bu krizde diesele 1cent benzine 2 cent
yani onlarda ufak ufak bizde kepce kepce...
2008 krizinde varil 150 dolar iken orda 1.45 idi bizde benzin 2,90 yanilmiyorsam..simdi 107 dolar oldu orda inmisti geri 1,50 süper oldu bizde inmedi aylik enflasyon gibi sirf tirmandi 4,05 oldu
simdi eger varil yine eskisi gibi 150 dolara cikarsa inanin burda 6tl olur almanyada eh 1,65 felan :D
Bizde hükümet tarafından devamlı indirilen iki şey var onlar da enflasyon ve faizler. Onların da nasıl hesaplandığına vatandaşın aklı bir türlü ermiyor ;). Ben yaşım itibariyle çok çok iyi hatırlıyorum. Benzinin litresi 1 ABD dolarını geçtiği zaman bu beyefendi meydanlarda iktidar için ağzına geleni söylüyordu, yıllardır kendisi tek başına iktidar, her türlü imkanlar elinin altında, peki benzinin litresi şu an kaç ABD doları?

Benzine Zam

Haydi hayırlı olsun benzin 4,04 olmuş :mad:

Garaja çekip yatırmak lazım artık araçları. Millet benzine çalışıyor..

zaten ortadoğuda millet demokrasi özgürlük için ayaklanıyor :D bizde tarihinde ilk benizn için ayaklanıcak millet.. :D

ne kadar komik türkiyede demokrasi var benzin yok .. adamlarda benzin çok demokrasi yok :D :D

ben kapıya çektim artık dolmuş otobüs ne yapalım.

motorinede zam gelmiş her gün aldığı motorin 3.46 olmuş en son 3.43tü

Bilmiyorum sonu ne olacak böyle giderse yaz sonu 6 lirayı bulur

Bizde hükümet tarafından devamlı indirilen iki şey var onlar da enflasyon ve faizler. Onların da nasıl hesaplandığına vatandaşın aklı bir türlü ermiyor ;). Ben yaşım itibariyle çok çok iyi hatırlıyorum. Benzinin litresi 1 ABD dolarını geçtiği zaman bu beyefendi meydanlarda iktidar için ağzına geleni söylüyordu, yıllardır kendisi tek başına iktidar, her türlü imkanlar elinin altında, peki benzinin litresi şu an kaç ABD doları?

bu sözlerine katılıyorum abi

Geri