bende kızıyorum bu zamlara ama bi taraftanda 1999/2000 yılındaki son kriz aklımdan hiç çıkmıyor. 3 dairemi 1 adet ekmek fabrikamı ve 2 adet son model arabamı o krizde bir gecede istanbul maltepe de bıraktım ve soluğu muğlada aldım. şimdi küçük dünyamda küçük esnaflık yapıyorum ve az kazan öza kazan mantığıyla şükürler olsun hayatıma devam ediyorum. Allah hiçbirimize %70 faizle kredi aldığımız ve doların markın boyna fırlayıp devamlı zarar yazdığı günleri yaşatmasın arkadaşlar. az realist olalım. arkamıza yaslanalım ve geçmişle bugünü mukayese edelim , istanbula geldim geçen yolumu kaybettim o koca şehir nasıl değişmiş yollarıyla, artık gece dolar 2 ye katlayacak banka faizleri fırlayacak diye korkuyla kimse yatmıyor. benzine zammı kınıyoruz hep beraber. ama geçmişten ders alarak......
geçmiş kötü günleri hatırlattınız..:sorry: 5 nisan bacı kararları ile 10 milyona sattığınız malın hammade fiyatı 10 milyon olmuş ve babam iflas etmiş, ailenin yarısı asgari ücretle işe başlamıştı..
sizin dediğiniz 2001 marttaki kitapcık fırlatma yüzündense 1 gecede borçlarım 1,5 milyardan 4,5 milyara çıkmıştı..

istikrar şart ama bu zam da yakışmıyo..:sorry: