Yine zam Yine zam... yeter artik...

bende kızıyorum bu zamlara ama bi taraftanda 1999/2000 yılındaki son kriz aklımdan hiç çıkmıyor. 3 dairemi 1 adet ekmek fabrikamı ve 2 adet son model arabamı o krizde bir gecede istanbul maltepe de bıraktım ve soluğu muğlada aldım. şimdi küçük dünyamda küçük esnaflık yapıyorum ve az kazan öza kazan mantığıyla şükürler olsun hayatıma devam ediyorum. Allah hiçbirimize %70 faizle kredi aldığımız ve doların markın boyna fırlayıp devamlı zarar yazdığı günleri yaşatmasın arkadaşlar. az realist olalım. arkamıza yaslanalım ve geçmişle bugünü mukayese edelim , istanbula geldim geçen yolumu kaybettim o koca şehir nasıl değişmiş yollarıyla, artık gece dolar 2 ye katlayacak banka faizleri fırlayacak diye korkuyla kimse yatmıyor. benzine zammı kınıyoruz hep beraber. ama geçmişten ders alarak......

geçmiş kötü günleri hatırlattınız..:sorry: 5 nisan bacı kararları ile 10 milyona sattığınız malın hammade fiyatı 10 milyon olmuş ve babam iflas etmiş, ailenin yarısı asgari ücretle işe başlamıştı..
sizin dediğiniz 2001 marttaki kitapcık fırlatma yüzündense 1 gecede borçlarım 1,5 milyardan 4,5 milyara çıkmıştı..:mad:
istikrar şart ama bu zam da yakışmıyo..:sorry:

4 tl olur mu deniyodu artık 4 tl yi de geçti bu gidişle 5 tl yi de görürüz kimse sesini çıkartmaz....

ben hep diyorum türkiye tüketiciler birliği derneğinin araştırması neticesinde normalde ibr müdahele olmassa benzin fiyatı nisan sonu 5 tl olması lazımmış ama seçim ayağına fiyatları geri tutarlarsa o başka normalde olması gereken rakam nisan sonu 5 tl..

Eğerki kaddafi saddam gibi petrol kuyularını yakarsa petrol fiyatları avrupadada fırlar türkiyedede fırlar..

Şu Saddam, Kaddafi, H.Mübarek ne biçim adamlarmış ya, değil kendi ülkelerine bütün dünyaya zararları dokunuyor :).

Az önce bir arkadaşım Facebook'ta , Kıbrıs'a gel burada 2.3 TL doya doya geziyoruz yazmış :D

avrupanın %10 petrolü bu ülkeden gidiyor kaddafi son bir güçle kuyuları yakarsa her bir kuyuyu söndürmek çok yüksek teknoloji ve çok fazla on milyonlarca dolar para gidiyormuş %10 da azımsanıcak bir rakam değil..

Az önce bir arkadaşım Facebook'ta , Kıbrıs'a gel burada 2.3 TL doya doya geziyoruz yazmış :D
Masal gibi :kop:.

insan hakkaten bıkıo yaaa sevdiğim arabama binmek istemiorm yakıtı düşünmekten nerdeyse :(((((

benzin 10 tl olsa bizim milletimizi sesi yine çıkmaz malesef :(

Benim merak ettiğim, bu petrol fiyatlarındaki artış diğer ülkelerde neden bu kadar etki yapmadı?

artmazmi savas kardes :D
onlarda bu krizde diesele 1cent benzine 2 cent
yani onlarda ufak ufak bizde kepce kepce...
2008 krizinde varil 150 dolar iken orda 1.45 idi bizde benzin 2,90 yanilmiyorsam..simdi 107 dolar oldu orda inmisti geri 1,50 süper oldu bizde inmedi aylik enflasyon gibi sirf tirmandi 4,05 oldu
simdi eger varil yine eskisi gibi 150 dolara cikarsa inanin burda 6tl olur almanyada eh 1,65 felan :D

Geri