hafta sonu landi renzo bayii ne gidiyorum 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feribotlarla bidon bidon benzin taşıyalım bariAz önce bir arkadaşım Facebook'ta , Kıbrıs'a gel burada 2.3 TL doya doya geziyoruz yazmış![]()
Bizde hükümet tarafından devamlı indirilen iki şey var onlar da enflasyon ve faizler. Onların da nasıl hesaplandığına vatandaşın aklı bir türlü ermiyorartmazmi savas kardes
onlarda bu krizde diesele 1cent benzine 2 cent
yani onlarda ufak ufak bizde kepce kepce...
2008 krizinde varil 150 dolar iken orda 1.45 idi bizde benzin 2,90 yanilmiyorsam..simdi 107 dolar oldu orda inmisti geri 1,50 süper oldu bizde inmedi aylik enflasyon gibi sirf tirmandi 4,05 oldu
simdi eger varil yine eskisi gibi 150 dolara cikarsa inanin burda 6tl olur almanyada eh 1,65 felan![]()
Bizde hükümet tarafından devamlı indirilen iki şey var onlar da enflasyon ve faizler. Onların da nasıl hesaplandığına vatandaşın aklı bir türlü ermiyor. Ben yaşım itibariyle çok çok iyi hatırlıyorum. Benzinin litresi 1 ABD dolarını geçtiği zaman bu beyefendi meydanlarda iktidar için ağzına geleni söylüyordu, yıllardır kendisi tek başına iktidar, her türlü imkanlar elinin altında, peki benzinin litresi şu an kaç ABD doları?