yeni astra teyp hakkında

verdiğin linke bakdım sanırım adamda orjinal ekran üstünde oynama yapmış bizim tesisatçı arkadaşın dediği gibi olmuş olay teybe aux çıkışı yapmış sanırım ordan ekrana bağlantı yapmış herhalde

link güzelmiş özgürfree. bunu yaparım ben. ama önce elimde ekran ve teybi sökmem gerek. artı bunun için güzel multimedyalı ve ekran çıkışı olan güzel bir alet almam gerek. birazda eniştemden yardım almam gerek tabi:))) ben elektrik o oda elektronik uzmanı. uzun mesele yavv. biz daha ekranı bile bulamıyoruz

ekranı ve teybi sökemk kolayda arabayı öyle kullanmak zor :D yoksa veriyim al benimkini sök :D multimedyalı teybe gelince idariyeten laptopın falan varsa ona bağlaya bilirsin maksat görüntü geliyormu gelmiyormu onu demek

interfaceinstaladazt4.jpg

cidinterfacemontadaconcablejz7.jpg

Beyler bana bu siemens ekranın kodu sıfırlanmış halde iken dump dosyası yani epromdan alınmış yazılımı lazım. Onu benim ekrana attıkm ı ekran kodu felan gerekmicek elinde bu ekrandan olan (ama önce araçta sıfırlanması gerek) lütfen flashdaki veya epromdaki yazılımı yedek alıp bana yollasın 45c66 entegrenin ismi 2 kb lik bişi ama malesef yok bulamıyorum özellikle almancı arkadaşlar bunu çok rahat bulabilir. Yokmu yardımcı olcak bi arkadaş geldiğim son durumu sizlerle paylaşmak için resimleri upload edicem foruma

son durum yazılıma takıldık :(

Ekli dosyalar

• cid.webp
    cid.webp
    25.8 KB · Görüntüleme: 83
On saniye normal çalışıyor :(

Ekli dosyalar

• cid.webp
    cid.webp
    26 KB · Görüntüleme: 68
hadi bakalım inşallah olur olursa getirttiğin yerden bizede getirte bilirmiyiz

Geri