Yeni arabamda lastikler Michelin, stepne Continental

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marcelle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marcelle

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabamı bugün teslim aldım. Yeni makyajlı kasa Opel Corsa 1.4 Aut. Essentia... Lastiklerin Michelin olduğunu görünce çok sevindim açıkçası, ama stepneye Continental koymuşlar. Diğer yeni Corsa sahiplerine sormak istiyorum, sizinkiler de öyle mi acaba?

Karışıklık olmuş olabilir, aracı teslim aldığınız bayiye bir sorun.

Hımmm, yarın telefon edip sorayım o zaman...

Normalde tüm Alman araçlarında hemen hemen Continental kullanılıyor.. Benim CDTi'da da opc'de de fabrika cıkısı Continental vardı. keza C180'de de aynı şekilde.. Stepne doğru,ötekiler ilginç :D

Normalde tüm Alman araçlarında hemen hemen Continental kullanılıyor.. Benim CDTi'da da opc'de de fabrika cıkısı Continental vardı. keza C180'de de aynı şekilde.. Stepne doğru,ötekiler ilginç :D

Valla benimkiyle birlikte aynı anda 2 Corsa daha teslim edildi, onların da lastikleri Michelin'di, ama stepnelerini görmedim...

Geçen sene astra aldım godyear lastikleri.

benimde 2011model corsa michelin enegy saver 4 lastik yedek goodyear efficientgrip

Benim lastikler de michelin , yedek lastiğe bakmadım ama benimkinde de şöyle bir karışıklık var makyaj aynasını sürücü tarafına koymuşlar yolcu tarafında yok benim için sorun yok ama eşim sinir oluyo :D

Yer değişmiş olabilir

Geri