nası yakmıo ya
öle diosanız peki

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet otomotik fazla yakıyor opel 2.o var düz, brodway otomatik ist.gidiş geliş 8 ytl.fazla yakıyor brodway.bu fiyat tüp için geçerli benzinle hiç kullanmadım bilemiyorum.Otomotik gerçekden büyük şehirler için ideal bir araç ben tavsiye ederim.Rahatlık için..zafim2002' Alıntı:Otomatik araba düze göre daima 1 litre fazlasi vardir.Eksigi yoktur.Nasil kullanirsan kullan diyecem ama oda olmayacak.Sen araba fazla yakmasin diye arabayi titrete titrete kaldirirsan bu da arabaya zarar verir.
Kaynak:Opel servis BURR bremen/Almanya
Sürüs olarak cok rahat.Bende 2 otomatik araba kullandim.BMW ve VW.
brodwaydekı otomatık vıteste teknojı dene bırsey yokkı abı nerdeyse kuru otomatık yanı.. ama sımdıkı son teknolojı cok farklı devır aralıgı cok guzel secıyor gaz pedalına cok ıy tepkı verıyor senın ne yapacagını anlıyor arac yakıtı bence daha az abı kım ne derse desın kullanıyorum işte.. ha yakıtının cok oldugu nokta sogukken cok yakıyor o bır gercekirfan_1' Alıntı:evet otomotik fazla yakıyor opel 2.o var düz, brodway otomatik ist.gidiş geliş 8 ytl.fazla yakıyor brodway.bu fiyat tüp için geçerli benzinle hiç kullanmadım bilemiyorum.Otomotik gerçekden büyük şehirler için ideal bir araç ben tavsiye ederim.Rahatlık için..
ceren' Alıntı:Arkadaşlar ist trafiği malum aldımmı otomatik vites alim diyorum
ama duydum ki otomatik vites kullanmanın incelikler varmış dikkatli kullanılmalıymış.
Lütfen yardımcı olur musunuz nedir bu detaylar nelere dikkat edilmeli
Şimdiden Teşekkür Ettim..
opel otomatık sanzumanı "D" konumunda fren yapılıp duruldugu zaman kendılıgınden "N"" konuma alır ayak fren cekılınce tekrar d konumuna takar! her sferınde "N" konumuna alırsak o vıtes kolu cok cabuk asınma yapıp boşluk yapar.. zaten aynı işlemı sanzuman kendılıgınden yapyıorprince' Alıntı:hızlı kaldırmayacaksın(hatta ve hatta ayağını frenden kaldırdıktan 1-2 sn sonra tatlı tatlı gaz vereceksin)
sık sık kick down'a girmeyeceksin
10 saniyeyi geçecek beklemelerde vitesi Nötr'e alacaksın
yokuşlarda aracın frenine basmayı ihmal emeyeceksin
şanzuman yağını (ATF) 50,000 kmde bir değiştireceksin.
birde;
Aküye itina edeceksin.
Benim ne yapacagımı anlasa hiç yakmaz zatenastrammm' Alıntı:brodwaydekı otomatık vıteste teknojı dene bırsey yokkı abı nerdeyse kuru otomatık yanı.. ama sımdıkı son teknolojı cok farklı devır aralıgı cok guzel secıyor gaz pedalına cok ıy tepkı verıyor senın ne yapacagını anlıyor arac yakıtı bence daha az abı kım ne derse desın kullanıyorum işte.. ha yakıtının cok oldugu nokta sogukken cok yakıyor o bır gercek