Yardım...Bir arabanın daha önce hararet yaptığını anlayabilir miyiz?

cihanpc27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar vectra b 1997 model araba aldık... arabanın üst kapak contası, devirdaimi, termostattı değilmiş biz arabayı alırken ustaya göstertik bunlarıda söyledik kendisine bize bir şey demedi alın dedi araba iyi dedi işin kötü yanı bizim gösterdiğimiz usta aldığımız adamı tanımıyor ve usta bizim tanıtığımız zaten adamda bizimle gelmedi biz kendimiz göstertik arabayı....

Sizce bu üst tarafta yazdığım parçaların değişmiş olması arabanın daha önce hararet yaptığı anlamına gelir mi?

Aracın takviye su depo kapanı aç sonra içine bak eğer ki daha önce hararet yaptı ise tortumsu bir tabaka ve iz olur ;) işte o zaman su kaynatmış demektir.

Arkadaşlar vectra b 1997 model araba aldık... arabanın üst kapak contası, devirdaimi, termostattı değilmiş biz arabayı alırken ustaya göstertik bunlarıda söyledik kendisine bize bir şey demedi alın dedi araba iyi dedi işin kötü yanı bizim gösterdiğimiz usta aldığımız adamı tanımıyor ve usta bizim tanıtığımız zaten adamda bizimle gelmedi biz kendimiz göstertik arabayı....

Sizce bu üst tarafta yazdığım parçaların değişmiş olması arabanın daha önce hararet yaptığı anlamına gelir mi?

Devirdaim zaten her triger değişimde değişiyor diye biliyorum... termostat ve üst kapak contasının değişmesi aracın yaşı itibari ile normal bence... bunların değişmesi her zaman conta yanmış veya hararet yapmış demek anlamına gelmez..
Aracınızdan memnunsanız böyle şeyleri kafaya takmayın...

Conta testi yaptırtın bir serviste. Bildiğim yetkili servislerde var. Sıvı renk değiştirirse sorun vardır. Sorun yoksa, bilemezseniz zaten daha önce ne olduğunu.

Yukarıda yazılan parçalar bir nevi sarf malzemesi sayılır o nedenle bu parçaların değişmiş olması aracın hararet yaptığı anlamına gelmez.

Teşekkürler arkadaşlar. Arabamdan memnumun bana diyorlar arabana daha önce hararet yapmış diye, benim de içime kurt düşürdüler ondan sizlere sorayım dedim.

yağı da değişmiştir o arabanın hatta lastiği bilem patlamıştır...
sen kulak asma herkese binmene bak..allah kaza bela vermesin

Amin. Teşekkürler.

Geri