yağ...

bacadir68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar son bir kaç gündür aracıma bişeler oldu. bugun aracın yağ kacırdıgını gördüm. sağ ön taraftan açık sarı renkte bir yağ kacağı vardı acaba ne olabilir. civciv sarısı gibi bir rengi vardı. bu arada aracın altına koruma taktırdıgım için tam olarak nerden geldiğini göremedim. ayrıca araca daha 1 yıl bile olmadan yarım litreden fazla su ekledim acaba nedendir bilen varmıdır :confused: :confused: :confused:

yag olduguna emınsın yanı? antıfırızın rengı ney?

yarım litre eksildi su demişsinya.. belkide o akan sudur.. yağ olduğuna eminmisin?

antifrizin rengini valla hatırlaamıyorum ustam bişeler koydu ama dikkat etmedim o kadar musa. bu arada o sarının yanında siyah yagda vardı. direksiyon hidroliği ne renk olur. ondan gelme ihtimali varmıki?

direksıyon kırmızı olur. motor yagı yagın durumuna gör sıyahımsı yada sarı gıbı olur, sanzuman yagı zaten sol tarafta hemde oda kırmızı olur.
senın dedıgın yerde yag fılıtresı var ordan gelebılır

peki ne yapayım musa. direk ustaya falan mı gideyim söküp baksınlar... daha önceden keceden kacırıyordu orayı yaptırdım şimdide bu...

yaptrdıgın ustaya bı ugra yag kacırıyor galıba bı bakalım de

Araba dizel mi bilmiyorum ama bugün servise bir adam geldi aynı şikayetle damlayan şeyin mazot olduğu çıktı aracın ön kısmından...

Geri