yağ yakma olayı bitti artık :D:D

30 senedir duymadılar şimdimi duyacaklar :):)adam gibi motor yaparsan bu sorun ortadan kalkar
maşallah :Dhaklısın ama benim söylediğim fikir motor yapmayıda ortadan kaldıracak
sadece benzin alırken birazda yağ alıcaksın o kadar:D

güzel icat,forum olarak sizinle gurur duyuyoruz:D
eyvallah kardeşim daha yenilklerle çıkacam karşınıza:D:D

yeni icatlar bekliyoruz sizlerden daha mantıklı olsun mesela 900 km ufak tüple vs gibi daha uygun ve mantıklı olur :):)

yeni icatlar bekliyoruz sizlerden daha mantıklı olsun mesela 900 km ufak tüple vs gibi daha uygun ve mantıklı olur :):)
EVET hem ufak tüp hemde büyük tüp kullanma gibi bir imkanımız var.
araştırmalarım devam ediyor tabi sizdee gördünüz hemen nerdeyse bedava araba kullanmayı :D

EVET hem ufak tüp hemde büyük tüp kullanma gibi bir imkanımız var.
araştırmalarım devam ediyor tabi sizdee gördünüz hemen nerdeyse bedava araba kullanmayı :D
15/20 sene önce topkapı aksaray hattı dolmuşlar vardı adam bi gün yanaştı tüpçüye arkadan mavi ipragazı çıkardı değişti taktı devam etti gitti o hesapmı ? :)

15/20 sene önce topkapı aksaray hattı dolmuşlar vardı adam bi gün yanaştı tüpçüye arkadan mavi ipragazı çıkardı değişti taktı devam etti gitti o hesapmı ? :)
EVET aynen öyle sürekli tüp değiştireceğiz hattta bagajda istetme gibi küçük piknik tüp taşıyacağız.

arkadaşlar sene 1976 amasya merzifon garanti takside taksicilik yapıyorum bende 75 hacı murat var onümdeki araç 73 anadol arkadaş bagajı açtı ne görüyüm mavi bir tüp yanında hortum falan ,arkadaş benden büyük abi bu ne ya dedim benim anadol tüple çalışıyo dedi epey matrak geçtik bün geldiğimiz nokta nerden nereye kim inanır ister inanın ister inanmayın gerçek bu .

mümkünse mutfak tüplerine bulaşmayın yaw.. hükümet duyarsa, 50Tlye aldığımız tüpü maazallah 150liraya zıplatırlar.. aman diyim, gidin başka şeyleri yakıt olarak kullanın.

tezekte iyi bir yakıt tır ilerde icat edilirse hiç şaşmam

Geri