yağ eksiltme

bildiğim kadayırla ecotech motora sahip araçlara tam sentetik yağlar konduğunda yağ eksiltiyor.. ben bu hataya düştüm 4500 km de yağım bitti yığıldım kaldım.. ama şimdi castrolün tam sentetik olmayan bi yağı var onu kullanımıyorum 8000 km oldu daha eksilme olmadı..

lpg sarfiyati artiyor. Daha once eksiltmiyorduysa bu deger cok 600 km de yarim litre. Uzun yolda eksilttiyse belki olabilir sikistirdiysaniz 4binlerde surduyseniz. yaginiz castrol 10 40 yapin tekrar gozlemleyin. lpg degisiminde o kadar olmaz ama yag eksiltme artiyor arkadaslardan biliyorum.

bildiğim kadayırla ecotech motora sahip araçlara tam sentetik yağlar konduğunda yağ eksiltiyor.. ben bu hataya düştüm 4500 km de yağım bitti yığıldım kaldım.. ama şimdi castrolün tam sentetik olmayan bi yağı var onu kullanımıyorum 8000 km oldu daha eksilme olmadı..
Eksilme olmaz ama yaptığınız motora zararlı.Kitapçıkta tam sentetik yağları kullanın diye yazar.Benimki de eksiltir inatla tam sentetik kullanırım.:D

eklemeye devam
ben de yan ürün kullanacam .
aldım.
2-3 hafta içinde yağ değişiminde ekliycem.
polly ceram

hiç normal deil aracı park ettiğiniz yere bakın herhangi bi yag birikimi oluyomu yerde muhtemel kaçak olabilir...

Geri