Yağ eksiltme,duman atma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thexman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thexman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar gecen gün arabanın su eksiltmesinden bahsetmiştim gecen gün bu sorunu cözdük usta conta yakmışssın dedi silindir kapak contası değişti suan sıkıntı yok suda fakat araba yağ eksiltiyor duman atıyor sorun üst kapaktan mı kaynaklıdır yoksa segmanlarda falan sorun var mıdır? birde usta karter contalarını bir ara gel değiştirelim yağ kaçırıyor dedi ne yapacağımı bilemedim conta için 400 tl verdim daha bayramdan 2 gün önce.

yağ yakma miktar olarak ne kadar _?

yağ yakma miktar olarak ne kadar _?

yağ çubuğuna baktım bugün sadece ilk bölmede yağ vardı

Araç sanırım mavi renktede duman atıyordur bu benim arkadaşımın renault megane coupe marka aracındada olmuştu üst kapaktan kaçırıyordu bir kontrol ettirmenizde fayda var ayrıca karterdende eksilte durumu olabilir tahliye contası bazen kaçırıyor benim aracımında kaçırıyordu 15 liraya conta almıştık düzelmişti

Araç sanırım mavi renktede duman atıyordur bu benim arkadaşımın renault megane coupe marka aracındada olmuştu üst kapaktan kaçırıyordu bir kontrol ettirmenizde fayda var ayrıca karterdende eksilte durumu olabilir tahliye contası bazen kaçırıyor benim aracımında kaçırıyordu 15 liraya conta almıştık düzelmişti

benimde aklıma üst kapak geldi gerçi 1 hafta önce conta değişimi falan oldu ama

eğer kaçak yoksa kapak acılacak gibi gözüküyor

kapak neden acılmıştı ? neleri değiştiniz ?

Bir arkadaşımın 94 Corsa gsi anıden eksoz dan siyah duman atmaya başlamıştı.hemen ustasına götürdü.Sübap lastiklerinden dedi.ve motru açtı sübap lastikleri sübaplar ıvır zıvır değişti.Sonra araç dahada çok duman aatmaya başladı usta zamanla geçer dedi.Fakat geçmediği gibi dahada çok arttı.Öyleki mahalle arasından geçerken belediyenin sinek ilaçlama aracı gibiydi tek farkı dumanın rengi simsiyahtı.Tekrar ustasına ve diğer bir kaç ustaya götürdü ve sonuç motor gitmiş tekrar motor yapılacak dendi.Arkadaş karşı çıkmama rağmen çakallık yaptı ve ucuz yollu motoru yaptırıp o şekilde elden çıkarttı.

Geri