Xenon

Vectra ES

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba , Xenon ampul kiti almak istiyorum ama kalitelilere 500-600 tl verecek maddiyatım yok 300 tl civarına tavsiye edebileceğiz markalar varmı. 6000K alınırmı :confused:

sentinel tavsiye ederim 6000k ideal

Merceksiz mi kullanacaksınız ?

Çinden bixenon mercek 45 dolar. Xenon seti 25 dolar. 200 tl civarına mercekli olarak kullanabilirsiniz.Upgrade Full Metal 2.5'' Pro HID Bi xenon Projector Headlight Lens H1 H4 H7 LHD RHD,Use H1 Xenon Bulb Car Styling
http://www.aliexpress.com/item/Octo...non-Projector-Headlight-Lens/32216308833.html
(from AliExpress Android)

Çinden bixenon mercek 45 dolar. Xenon seti 25 dolar. 200 tl civarına mercekli olarak kullanabilirsiniz.Upgrade Full Metal 2.5'' Pro HID Bi xenon Projector Headlight Lens H1 H4 H7 LHD RHD,Use H1 Xenon Bulb Car Styling
http://www.aliexpress.com/item/Octo...non-Projector-Headlight-Lens/32216308833.html
(from AliExpress Android)
Aracımın orjinalini bozmam mercek takıpta çin mallarınada güvenemiyorum güçlü birşey takıpta karşıdaki insanlarada zarar vermek istemiyorum amacım görüntü

Aracımın orjinalini bozmam mercek takıpta çin mallarınada güvenemiyorum güçlü birşey takıpta karşıdaki insanlarada zarar vermek istemiyorum amacım görüntü

Xenon tip ampuller kullanabilirsiniz. Mercek karşıdakini hem rahatsız etmez hemde aydınlatma performansı artar. Orjinallik bozmadan Xenon tip halogen ampul sizin işinizi görür. Philips yada osram da beyaz ışık veren ampuller var. Çin malı Xenon da kullanmak istemediğinize göre 400-500 tl veripte verim alamayacağınız Xenon seti yerine 100 tl ye kaliteli beyaz ışık veren halogen ampul alabilirsiniz

Xenon için ya bi-xenon mercek ile bu işe girişeceksiniz yada hiç girişmeyeceksiniz. Bi-xenon mercek alırsanızda sakın Çin malı almayın. Çıkma olarak Hella gibi markalar alın.
Artı olarak aydınlatmanızdan memnun değilseniz Osram Night Breaker Unlimited ampulleri tavsiye ederim.

Evet kesinlikle merceksiz xenon işine girişmeyin.kulaklarınızı çınlatmayın yapacaksanızda çıkma Hella intemo mercek ile 4500k bixenon yapın.forumda Oktay Toker beyden yardım alabilirsiniz.

Geri