Merhaba , Xenon ampul kiti almak istiyorum ama kalitelilere 500-600 tl verecek maddiyatım yok 300 tl civarına tavsiye edebileceğiz markalar varmı. 6000K alınırmı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet merceksiz kullanıcam çok uzun yol yapmıyorum zaten sehiriçi biniyorum başka sürücüler çok rahatsız olmaz sanırımMerceksiz mi kullanacaksınız ?
Aracımın orjinalini bozmam mercek takıpta çin mallarınada güvenemiyorum güçlü birşey takıpta karşıdaki insanlarada zarar vermek istemiyorum amacım görüntüÇinden bixenon mercek 45 dolar. Xenon seti 25 dolar. 200 tl civarına mercekli olarak kullanabilirsiniz.Upgrade Full Metal 2.5'' Pro HID Bi xenon Projector Headlight Lens H1 H4 H7 LHD RHD,Use H1 Xenon Bulb Car Styling
http://www.aliexpress.com/item/Octo...non-Projector-Headlight-Lens/32216308833.html
(from AliExpress Android)
Aracımın orjinalini bozmam mercek takıpta çin mallarınada güvenemiyorum güçlü birşey takıpta karşıdaki insanlarada zarar vermek istemiyorum amacım görüntü
Evet merceksiz kullanıcam çok uzun yol yapmıyorum zaten sehiriçi biniyorum başka sürücüler çok rahatsız olmaz sanırım