Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracımın orjinalini bozmam mercek takıpta çin mallarınada güvenemiyorum güçlü birşey takıpta karşıdaki insanlarada zarar vermek istemiyorum amacım görüntü
Aracımın orjinalini bozmam mercek takıpta çin mallarınada güvenemiyorum güçlü birşey takıpta karşıdaki insanlarada zarar vermek istemiyorum amacım görüntü
Xenon tip ampuller kullanabilirsiniz. Mercek karşıdakini hem rahatsız etmez hemde aydınlatma performansı artar. Orjinallik bozmadan Xenon tip halogen ampul sizin işinizi görür. Philips yada osram da beyaz ışık veren ampuller var. Çin malı Xenon da kullanmak istemediğinize göre 400-500 tl veripte verim alamayacağınız Xenon seti yerine 100 tl ye kaliteli beyaz ışık veren halogen ampul alabilirsiniz
Xenon için ya bi-xenon mercek ile bu işe girişeceksiniz yada hiç girişmeyeceksiniz. Bi-xenon mercek alırsanızda sakın Çin malı almayın. Çıkma olarak Hella gibi markalar alın.
Artı olarak aydınlatmanızdan memnun değilseniz Osram Night Breaker Unlimited ampulleri tavsiye ederim.