merceksiz farda kullanmak sıkıntı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle samimiyetiniz için tşkler evet aydınlatma adına kurulu forumlardada bu konudan bahsetmişler yagmur ve karlı hava kosullarında cok zor sartlar yarattıgını normal hava kosullarında işe uzun yolculuklarda gözde yorgunluk yarattıgını tecrübe etmişler max alınması gereken degerin 6000 Kelvin oldugunu söylüyorlar.Tabi bunu kendi güvenliğimiz ve karsı taraf sürücülerin güvenliği için.
Ama gel gelelim işte su güsel görünme olayı kafamı cok ama cok karıstırıyorr yaa işte huyumuz kurusun görüntü güsel olsunda güvenliği kim ne yapsın mantıgımız yok mu saten.
xenonu mercekli farlarda kullanmanı tavsiye ederim ben kendi aracımda hem uzunda hemde kısada xenon uygulaması var ikiside 6000k şu ana kadar bir sıkıntı yaşatmadı ama yağmurlu havada sıkıntı yaşatıyor kesinlikle sislerine xenon taktırma kesinlikle sisli havada xenon la gitmek ölümm
benim aracta 6000k mtec var şimdiden alacağın xenon hayırlı olsun 6000k iyi bir tercih olacaktır
Bende 6000k alcam diye gittim o anda 8000k vardı elinde tatilede gidicektim dedim ver gitsin bekleyemicemHerşey görüntü için zatenBen o yolculukta pişman oldum.Gözde yorgunluk hiseetmedim ben ama keşke 6000K dedim içimnden.Birde ben alırken 6000K diye gittim elinde yok hem arabada buz mavisi 8000K al denince kandım aldım
Saygılar...
Cidden çok parlak duruyor ama, kesinlikle makinanın ışığa duyarlılığından.Çıplak gözle böyle değil...Resim bile gözlerimi almayı başardıtabi foto çekerken ışık daha bir parlak çıkıyor onu da düşünmek lazım
Uzunlara nasıl xenon taktınızda sorun yaşamıyosunuz hayret doğrusu.Nasıl sellektör yapıyorsunuz merak ettim belli bi ısınma süresi var o süre geçmeden patlamaz yani sellektör yapamazsınız ne kadar saglıklı bu_?