würth enjektör temizleyici

savaş beyin dediği gibi enjektörleri açtırıp temizleteyim. arabam 2001 model 83000km ilk sahibine de sordum daha hiç temizlenmemiş enjektörler.

Enjektör temizleyici katkıları bilmiyorm ama Carbon Clear yaptırmıştım faydası oldu.Fakat carbon cleardan sonra motor sesi biraz fazlalaştı gibi geldi.Yağ seviyesini kontrol ettim normaldi . Özel servise sordum,enjektör çalışma sesi dediler. . Carbon cleardan önce bu sesi çok duymazdım şimdi tık tık baya sesli çalışıyor.

Son düzenleme:
Arkadslar bende bügün würt enjektör temizyewcisi aldim aksam carbon clear ile temizlettirecem sizce faydasi olur degil mi

würth kesinlikle iyidir ethem abi enjektörleri bosch serviste temizlet ölçüp ayarlarını filanda yapıyorlar siyah duman bloğun çeperine yapışmış olan kurumları kaldırdığına işarettir.yağıda kurumla atmış olabilir normal kolay gelsin

enjektörleri temizleme maliyeti ortalama nedir acaba???
Not:araç 120binde

ben servise sormustum 35 liraya yapıyorlardı.

ben 35 liraya alıyorum pahalımı biraz würth? siz kaç liraya alıyorsunuz?

Würth enjektör temizleyicisi ve benzeri ürünler yakıt sisteminde bulunan bazı parçalardaki pislikleri kısmen temizleyebilir ama enjektörleri % 100 temizlemiyor. Aracı yeni aldığımda depo ve benzeri yerlerin temizliği için birkaç kutu kullandım. Tam anlamıyla sonuç alamayınca enjektörleri açtırdım. Enjektörler makinaya bağlandı işeme tabir edilen testte enjektörlerin farklı işediği ortaya çıktı + filitreler yer yer parçalanmıştı. Benim önerim, enjektörlerden şikayetiniz varsa enjektörleri söktürüp kontrol ettirmeniz.
enjektörlerde sorun yoksa sakın söktürmeyin derim ben çünkü enjektörler çok hassas parçalar sökülüp takıldıktan sonra eski ayarlarına döndürmek çok zordur özellikle dizel araçlarda benim önerim eğer aracın çekişinde ve çalışmasında sorun varsa zaten günümüz arabaları böyle problemlerde beyin arıza verir yetkili servise götürmenizden yana çünkü enjektörler gerçekten hassas parçalar.

ben 35 liraya alıyorum pahalımı biraz würth? siz kaç liraya alıyorsunuz?
würth ün sitesine bir göz at oradan online alışveriş yapabilirsin fiyat normal.

savaş beyin dediği gibi enjektörleri açtırıp temizleteyim. arabam 2001 model 83000km ilk sahibine de sordum daha hiç temizlenmemiş enjektörler.
aracında bir problem yoksa bence enjektörleri söktürme würth yeterli gelir diye düşünüyorum. aracı nekadar çok kurcalarsan o kadar da çok problem çıkarır. tabi bunlar benim düşüncem ve bir tavsiye niteliğindedir.

Geri