Wheel Spacer

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar wheel spacer denen zamazingo hakkında görüşlerinizi almak istiyorum yararı ve zararları taktırmayı kesinlikle düşünmüyorum 4 bijondan 5 bijona çevirme özellikle üstünde duralım ayrıca takınca sert virajlarda lastiğin çıkabileceğini okudum sizce wheel spacer :confused:

yararı bijonfarklı olsa bile istedigin jantı takarsın.
zararı bi cıkarsa:(

güvenilecek şeyler değil elbet ama başka care varmı?

haa ben olsam bu durumda mecbur kalırsam takarım acımam:)

orası öle abi de bencede güvenilmez yani öle gibime gelio zaten 4bijondan 5 bijona yapısal olarak değiştiririm yapıcak olsam spacer sonuçta ek bir parça değil mi

ek ama başka caren yok napcaksın:)...

yaa ben hiç duymadım spacer ı cıkan kopan filan;)
imkanın varsa jantını değiştir:)

ben hiç çıkan duymadım.ama tabi iyi arastrmak lazım.sonucta önemli bi konu

yok takmayı düşünmedim hiç sadece birkaç sitede görünce yabancı forumlarda araştırdım azçok bilgiler var ama dedim konuyu açıyım belki birilerine yardımcı oluruz ki 5 bijon ileride düşünüorum yani yaz sonu gibi olabilir ama spacer yerine komple değişiklik diskleri değiştirirken falan toptan belki yaptırabilirm ama spacerda bi alternatif

nasıl takılıyor ki?
sağlam takılırsa neden çıksın?
bide o spacer şeklinde bi parça ile teker aralığımızı 5-6cm kadar açsak ne olur onu merak ediyorum ben?

kurbaa gibi olur:)

ankaralılarbilir taksiciler sienalara yapıyor spacer ile arayı acıyorlar:D

Doğru düzgün yapılırsa niye çıksın ki?Sadece bijon için kullanılmıyor spacer, yol tutuşu artırmak için iz genişliğini açmada da kullanılıyor...

ben de o kısmı merak ediyodum erman bey
bikaç cm genişletsek nasıl olur diye hesaplıyodum,tabi çamurluklara da fiber ilavesi gerekir ;)

yapılan işlem şu mudur;
normalde tekerin oturduğu kısma bu parça oturup sonra teker bu parçaya mı takılıyor??

Geri