Wheel Spacer

ben de o kısmı merak ediyodum erman bey
bikaç cm genişletsek nasıl olur diye hesaplıyodum,tabi çamurluklara da fiber ilavesi gerekir ;)

yapılan işlem şu mudur;
normalde tekerin oturduğu kısma bu parça oturup sonra teker bu parçaya mı takılıyor??

Zaten wide body kitlerde olmazsa olmaz...
Linkte H&R'ın spacerları konusunda biraz bilgi ve resimler var.
Ciddi ilgileniyorsan oradan bilgi verirler.

http://www.pozitifauto.com/HR/

teşekkürler

bu parçaları alüminyum bloğu cnc de işleterek yaptırıyorlar yani özellikle avrupada sağlam oluyor tabi birazda et kalınlığı fazla tutuluyor.
sonucta zararı yok bence aksine görüntü hoş oluyor ilerde düşündüğüm bir parça:D

konuyu açmamın bi sebebide geçen pazar alsancakta spacerlı bi m3 gördüm araba zaten geniş spacerları kullanınca dahada genişlemiş spacerlar simsiyahtı ve sanırım 3cmliklerden acayip bir görüntü var ya çok yırtıcı görünüodu araç

peki bu ankaradaki taksiciler hicmi acimiyolar bu paralara 220 euro lardan bahsedilio bunlarin fiyati...yada bunun daha ucuz bir yolu varmi ben sadece 2 firmada gordum ?

peki bu ankaradaki taksiciler hicmi acimiyolar bu paralara 220 euro lardan bahsedilio bunlarin fiyati...yada bunun daha ucuz bir yolu varmi ben sadece 2 firmada gordum ?
Taksicilerin kullandıkları bahsi geçen parçalardan değil ki. Flanş dedikleri bir şey. Tornacılar bu parçayı ya eski kampanalardan , yada 1-2 cm kalınlığındaki metalden yapıyorlar. Eski kadettler 12 jant olduğundan yeni jant ve teker bulmakta zorlanırdık. Çare olarakta 13 jant ve teker alınırdı. Tekerler geniş geldiğinden kasislerde/virajlarda çamurluğun iç kısmına sürterdi. Bizlerde jant ile kampana arasına bunlardan koyardık. Çok sıhhatli bir şey değil (bazen kırılırdı ), ama o zamanlar 12 jant teker bulamadığımız için mecbur kalırdık.

ankarada bu spacer en iyi nerden bulurum? bende 5x100 jant var benim arabaya takmak istiyorum benim araba 5x110.

konuyu açmamın bi sebebide geçen pazar alsancakta spacerlı bi m3 gördüm araba zaten geniş spacerları kullanınca dahada genişlemiş spacerlar simsiyahtı ve sanırım 3cmliklerden acayip bir görüntü var ya çok yırtıcı görünüodu araç

m3 ü bende gördüm biraz abartmış ama yakışmıyor değil. :)

Geri