vectra turbo&astra turbo

arkadaşım ellerin dert görmesin valla çok teşekkür ederim ne biliyosan aktarmışsın.pki son bi sorum olcak;senin araçtaki motorla makyajsız kasadaki motor birebir aynı motor mu?
motor kodu olarak ayni fakat saniyorum cok kucuk farklar var. cunku chip tuning firmasi BSR'nin sayfasina baktim. orda 2005e kadar olan, 2006 ve 2007 sonrasi modeller icin farkli performans paketleri var. ornegin sadece chip (stage1) yapinca hepsi ayni ve toplam 3 stage var ama 2007 den sonrakiler icin stage4 var ve 267hp gibi bi rakama ulasilabiliyor. fakat 2005, 2006 ve 2007 nin aralarinda ne fark var onu bilmiyorum :) 2004 vectra 2.0 turbo ile motor gucu, tork falan hepsi ayni

bu arada astra 45000 km. civarlarında,vectra ise 75000 km.

o zaman astra alıcan

o zaman astra alıcan
neden o kdr kesin bi cvp yazdınki 75000 km. turbo vectra için çok sayılabilecek bi kilometremi.sonuçta bi vectra kullanıcısı olarak benden daha bilgilisin bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim.

benimle fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.anlaşılan en iyisi araçları gidip yakından incelemek olcak.hangisi içime sinerse onda karar kılcam.

en doğru yolu bulmuşsun hayırlısı diyelim.
.

Geri