Ethem abi rölanti ayarlayıcısı nerededir? Nasıl temizlenir? Ayrıca bu oksijen sensörünü söküp temizlemenin faydası nedir sökerken ve temizlerken neye dikkat etmeliyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ethem abi rölanti ayarlayıcısı nerededir? Nasıl temizlenir? Ayrıca bu oksijen sensörünü söküp temizlemenin faydası nedir sökerken ve temizlerken neye dikkat etmeliyiz?
Yalnızca bir boğaz kelebeği temizliğine 40 TL vermiştim geçen yıl. Bu denilenleri yapmak için ciddi anlamda para dökmek lazım arabaya. İşte bu da beni arabadan soğutuyor.
Peki oksijen sensörünü sökünce nasıl bir temizlik yapılıyor? Boğaz kelebeği gibi temizlenebilir mi? Bu rölanti ayarlayıcısını cidden merak ettim. ARaştırdım ama bulamadımrölanti ayarlayıcı vectra b x motorlarda larda boğaz kelebeğinin yanında . c kasalarda tam olarak nerede bilmiyorum . oksijen sensörünü temizleyerek sensör üzerinde bulunan kanalların kurumla tıkanmasını engellersiniz. buda sağlıklı ölçüm ve sensör için uzun ömür demek.