vectra satıp corolla almak??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efsane66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ethem abi rölanti ayarlayıcısı nerededir? Nasıl temizlenir? Ayrıca bu oksijen sensörünü söküp temizlemenin faydası nedir sökerken ve temizlerken neye dikkat etmeliyiz?

Ethem abi rölanti ayarlayıcısı nerededir? Nasıl temizlenir? Ayrıca bu oksijen sensörünü söküp temizlemenin faydası nedir sökerken ve temizlerken neye dikkat etmeliyiz?

rölanti ayarlayıcı vectra b x motorlarda larda boğaz kelebeğinin yanında . c kasalarda tam olarak nerede bilmiyorum . oksijen sensörünü temizleyerek sensör üzerinde bulunan kanalların kurumla tıkanmasını engellersiniz. buda sağlıklı ölçüm ve sensör için uzun ömür demek.

Yalnızca bir boğaz kelebeği temizliğine 40 TL vermiştim geçen yıl. Bu denilenleri yapmak için ciddi anlamda para dökmek lazım arabaya. İşte bu da beni arabadan soğutuyor.

Yalnızca bir boğaz kelebeği temizliğine 40 TL vermiştim geçen yıl. Bu denilenleri yapmak için ciddi anlamda para dökmek lazım arabaya. İşte bu da beni arabadan soğutuyor.

bence yanlış ustalara gitmişsin ben boğaz kelebeğini bedava temizletiyordum :) onda işçilik bile yok ki adam boğazı açıp fıs fıs elindeki spreyle iki fıs fıs sıkıyor o kadar toplasan 10 dakka zamanını almaz :)

rölanti ayarlayıcı vectra b x motorlarda larda boğaz kelebeğinin yanında . c kasalarda tam olarak nerede bilmiyorum . oksijen sensörünü temizleyerek sensör üzerinde bulunan kanalların kurumla tıkanmasını engellersiniz. buda sağlıklı ölçüm ve sensör için uzun ömür demek.
Peki oksijen sensörünü sökünce nasıl bir temizlik yapılıyor? Boğaz kelebeği gibi temizlenebilir mi? Bu rölanti ayarlayıcısını cidden merak ettim. ARaştırdım ama bulamadım :(

Ae101 + 4age swap tadından yenmez :D

halamı dönüyor bu konu :D geçen gün amcamla tartıştık senin aracın benim aracım muhabbeti :D
amcam diyo benim arabamda 6 airbag var abs var dijital klima var kalıyor başka birşey yok :D ben diyorumki 2004 astra elegancede airbag saymıyorum bile bir çoğunda sunroof kararan dikiz aynası yağmur sensörü angel farlar dijital klima ahsap konsol amcam susuyor :D ben ayrıca egr haricinde ustaya götürmedim astrayı amcam bunuda bildiğinden sorunsuz kelimesini bile açamıyor :D