Vectra Otomatik Vites Max. Hız Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duman_42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar filtreyi değiştirtmiştim, baya faydası oldu 200'ü geçiyor artık ama öyle manuel gibi de değil.
Ayrıca şanzumanı yağla iletilen bütün otomatik araçların son hızları düz viteslilerine göre daha düşük olur.
Mesela düz vites 2.0 vectra düz yolda maximum 225-235 yapabilirken, otomatik 215-225 arası oynuyor. Otomatiğin konforu var avantajı orda

arkadaşlar benim bi tanıdığım 1.6 2004 vectrasıyla 260 yaptığını sölüyo benzinle.inandırıcımı sizce yapabilirmi?

1.6 vectrada 260lık şanzman mı var? ben 1.6lar bi audide görmüştüm başka 1.6 da 260 kadran görmedim

4500 d/d geçmiyorsa devir saatin kam mili sensörü arızalıdır ve aynı zamanda çok benzin tüketir. Bu sensör hangi hızda hangi devirde patlama odacığında ne basınçta güç üretileceği konularıyla ilgilidir. Başka bir olayda Hava filitrenizi iyi kontrol ediniz. Oksijen alamayan her motor performanstan düşer. Kolaylıklar dilerim

Arkadaşlar teşekkür ederim sorunu yaklaşık 1 ay evvel hallettik motorda herhangi bi eksik,sorun vs. yok. problem şanzuman filtresindeymiş.

Çok sevindik birader.Ben daha o hızları denemedim.Deneyecek yol da bulamadım.Ama 220'yi bulur gibi.O hissi veriyor.

Akşemseddin aracın otomatikmiydi, düz vitesse geçer o sürati tabii motor durumu ve bakımı da önemli ;)

Arkadaşlar üst kam mili sensörü fişi çıkarsa, oksitlenirse ve veya arızalanırsa devir saatiniz 4500 d/d geçmeden elektronik olarak gaz keser + başka bir sorununuzda aracınızın çok yakmasıdır. Kam mili sensöründen tepki alamayan besleyici devre daha fazla benzin pompalayarak ekonominizi bozmaktadır söz konusu sensörü hayata geçirmeden ne sürat nede ekonomi yapabilirsiniz kolay gelsin (yaptığınız her işi adabıyla yapın )

Kayseri-Mersin Yolunda Manuel 97 Vectra 2.0 aracımla 230 km/h radara girdim:D

Tebrik ederim :D:D :D :)

Arkadaşlar filtreyi değiştirtmiştim, baya faydası oldu 200'ü geçiyor artık ama öyle manuel gibi de değil.
Ayrıca şanzumanı yağla iletilen bütün otomatik araçların son hızları düz viteslilerine göre daha düşük olur.
Mesela düz vites 2.0 vectra düz yolda maximum 225-235 yapabilirken, otomatik 215-225 arası oynuyor. Otomatiğin konforu var avantajı orda
Filtreyi kaça değiştirdin?...

Geri