Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya aslında istanbulda kardeşi gece yarışlarından birine katıldığında yaptığını sölemiş.ben açıkçası inanmadım.ama bilgisi olan arkadaşlar varsada öğrenmek isterim.aklımdan geçen yapmış olsa bile yokuş aşağı yapmıştır diye tahmin ediyorum.
bana pek inandırıcı gelmiyor 200 den sonra yavas hızlanıyor diyorsun alet bide 1.6 yani sen düşün 260 yapacak kadar yokuşu iyi bulmuş o zmn tabi dediğin gibi olduysa...
hayret şimdi okuyunca baya şaşırdım. Bizde 99model cd manuel vites vardı. Biz çok rahat 210'lara çıkıp, son hız oarakta 230'lara gelebiliyorduk. Manuel ile otomatik arasında bu kadar fark olur mu? Çok şaşırdım.
4. vites ile 200 e çıkmak daha kısa sürüyor. 5. vitesle artık 200 e çıkmıyorum. 4. vites yetiyor. 5 e takınca 200 de sabitleniyor.
4 buçukuncu vites olsaydı belki 220 yapardı.
2000 model otomatik benimkide , maximum 220 veya 230 görmüştüm geçmiş zaman tam olarak hatırlamıyorum , bende forumda yazmıştım o zamanlar benim araba 230 u geçmiyor (veya 220 yi ) acaba otomatik olduğundan mıdır diye ama senin sorununun şanzımandan kaynaklandığını düşünüyorum hatta yazılımından bile olabilir , mümkünse birde yazılımına baktır varsa yenisini yüklet