Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim vectra 97 model , ben ikinci sahibiyim,125000 km de ve bakımları sürekli ve düzenli olarak yapılıyor.bence aracına bir carbon clean ve boğaz temizliği yaptır.
Benimki de 8000 km. önce yetkili serviste motor yenilendi. Rodajı geçti, açabildiğim kadar açtım motoru ama bu sıkıntı çözülmedi. Motorda bi problem olduğunu sanmıyorum, 3 viteste çok iyi araba ama yüksek hızda 4' te kesiliyor nedense. Şanzumana bi çare bulabilirmiyiz? Aydınlatırsanız sevinirim kardeşler..
98 model manuel vites 2000 motor vectrada bende çok rahat 200 ü gördüm herhalde basmaya devam etsem hızlanırdı bana hiç uçacak gibi gelmedi yola yapıştı
arkadaşlar bendede 97 2.0 vectra var otomatik 3 kişi 210 gördük ve tüpte benzinde dahada artar bildiğim kadarıyla üstelik çokta uzun süre basmadık yani bence arabaların bakımında sorun var. 136 beygir boru değil. bu arada benim araba hiç uçacak gibi olmadı 1300kg bildiğiniz gibi broadway değilki bu arada aşağılamıyorum broadwayi eski arbamızdı çok severim ayrıca arkaşın teki şişmandı biraz.