vectra GT hakkında fikir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan excellent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

excellent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar 99 model astra g CD aracım vardı satıp bora aldım ve opel kadar tatmin edici olmadı satıp 99 model uzay kasa vectra GT almayı düşünüyorum fakat vectra GT hakkında hiç bir bilgim yok kuzenimde 2.0 GLS var 2.0 GLS modelini kullanmıştım ama GT hiç kullanmadım nsl bir araçtır diğer 2.0 vectralara göre daha güçlü olduğu söyleniyor bu gücün kaynağı nedir çok masraf çıkartırmı satmaya kalksak kolaylıkla satılırmı vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkürler :)

X20XER motor kodudur. 2.0 Hacimlidir 150 hp güç üretir.Tork değeri kullandığınız GLS nin x20xev motor koduyla aynı değerdedir 188 NM.Yüksek Dereceli egzantirik kullanılarak 15 hp daha fazla güç elde edilmiştir.Ayrıca body kit egzos sunroof 16 jant ekstraları vardır görüntüsü güzeldir satarkende zorluk çıkartacağını sanmıyorum

Buda reklamı :D:D

vectragt.jpg

Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler arkadaşım.Bir hastalıktır bulaştı vectra bana :D

reklam guzel ya :D

Gerçekten reklam süper ;)

x20XER opc motorudur. Vectra B GT nin motor kodu X20XEV olması lazım.

b gt yerine

b2 cdx tavsiye ederim hem daha yeni hemde ekstra özellikleri var bide yay takılır aynı marşpiyeli alıp 90 liraya tkarsınız dışıda gt olabilir

gt nerden baksan 2-3 sene daha eski olcak ve sahibi tarafından yorulmus olucak:(

aynı torka sahipse 14 beygir için riske gerek yok

o farkı verende zaten egzantrik headers kendiniz daha iyisini yparsınız

X20XER motor kodudur. Tork değeri kullandığınız GLS nin x20xev motor koduyla aynı değerdedir 188 NM.
X20XEV dir. X20XER opc yazılımlı X20XEV motorlardır. gt'de o yazılım yok malesef.
ayrıca gt'lerin torku 188Nm değildir. kullanılan dereceli egzantrik+ headers+ son susturucu araca 14 hp kazandırırken torkta kayıp yaşatmıştır. eğer dediğiniz gibi X20XER olsaydı torku 188Nm veya biraz daha fazla olurdu ancak orjinalinde opc yazılımı yoktur.

bunun yanında Buğra'ya katılıyorum. cdx alıp daha farklı oranlara sahip bir şanzumanla gt'den alabileceğiniz zevkin fazlasını alırsınız. benim için cdx'lerin tek eksik yanı jantları ve yayları. ama bu yaylar bile bana birazcık sert geliyor o ayrı bir konu :)

Son düzenleme:
Geri