vectra GT hakkında fikir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan excellent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pardon abiler ben x20xer sanıyordum. bilgilendirme için teşekkürler.

Vectra B GT 180 nm dir.

X20XEV dir. X20XER opc yazılımlı X20XEV motorlardır. gt'de o yazılım yok malesef.
ayrıca gt'lerin torku 188Nm değildir. kullanılan dereceli egzantrik+ headers+ son susturucu araca 14 hp kazandırırken torkta kayıp yaşatmıştır. eğer dediğiniz gibi X20XER olsaydı torku 188Nm veya biraz daha fazla olurdu ancak orjinalinde opc yazılımı yoktur.

bunun yanında Buğra'ya katılıyorum. cdx alıp daha farklı oranlara sahip bir şanzumanla gt'den alabileceğiniz zevkin fazlasını alırsınız. benim için cdx'lerin tek eksik yanı jantları ve yayları. ama bu yaylar bile bana birazcık sert geliyor o ayrı bir konu :)

aynen katılıyorum.

Yaw bugün tv de gördüm reklemını fiat brava mıdır nedir 300NM yazıyodu baya moralim bozuldu benim gözümde araba değildir bu fiat ya da tofaş. vay be dedirttiler bana yani. bizim x20xev ler küçük kalacak bu gidişle monoblok tenekelerin yanında.

gt ise a kasa, b kasa ise cdx

Yaw bugün tv de gördüm reklemını fiat brava mıdır nedir 300NM yazıyodu baya moralim bozuldu benim gözümde araba değildir bu fiat ya da tofaş. vay be dedirttiler bana yani. bizim x20xev ler küçük kalacak bu gidişle monoblok tenekelerin yanında.

300 NM Tork olanlar Fiat'ın 1.6 Multijet motorları. Bildiğim kadarıyla,ilk olarak Linea'da kullanıldı. Daha sonra Bravo'da. Ve yine bildiğim kadarıyla. :D 1.6 Multijet Punto TR'ye gelmedi.

Konu içinse;

B Kasa GT yerine B2 kasa CDX almak daha mantıklı olacaktır bence. ;)

X20XEV dir. X20XER opc yazılımlı X20XEV motorlardır. gt'de o yazılım yok malesef.
ayrıca gt'lerin torku 188Nm değildir. kullanılan dereceli egzantrik+ headers+ son susturucu araca 14 hp kazandırırken torkta kayıp yaşatmıştır. eğer dediğiniz gibi X20XER olsaydı torku 188Nm veya biraz daha fazla olurdu ancak orjinalinde opc yazılımı yoktur.

bunun yanında Buğra'ya katılıyorum. cdx alıp daha farklı oranlara sahip bir şanzumanla gt'den alabileceğiniz zevkin fazlasını alırsınız. benim için cdx'lerin tek eksik yanı jantları ve yayları. ama bu yaylar bile bana birazcık sert geliyor o ayrı bir konu :)

x20xerde sadece yazılım yoktur... onların pistonları farklı egzantrikleri farklı ayrıca üst kapakta farklı üst kapakdaki emmesi daha geniştir... bunların ynında yazılımda vardır...
ayrıca gtlerdeki şanzuman çok güzel bir şanzumandır... cdx'dekin çok daha spor bir şanzumandır aynı güçteki cdx gtdeki tadı vermez kullanış olarak... ama şanzumanı değiştirmeside çok zor bir iş değil o da değiştirilir...

Geri