vectra c 2500 2700 tekleme

Nasıl ses ben dün aksam iptal ettirdim ses vb olmadı ama yeni diyemi yoksa !!!

arkadaşlar proplem emme manifoldu hava alıyor dendi hayırlısı bakacağız artık sonucu bildiririm

Geçmiş olsun, ama ilginç. 2006 model hemde Opel Vectra nasıl olurda emme manifoldundan hava alır :confused:..

Problemin EGR dir,( 2004 VECTRA-C ) Ben dün aksam iptal ettirdim ve araç kendine geldi bunca zaman boşu boşuna uğraşmışım .....
EGR için foruma göz at yeterli bilgiyi alırsın
salih egr ne?birde iptal ettirince arıza ışığı yanmadımı?

[quote=gh912;634442]salih egr ne?birde iptal ettirince arıza ışığı yanmadımı?[/quote]

Gökhan Benim olayım sinirle oldu ( egr) Orjinal parcayı sordum deli gibi fiyat verdiler bende iptal ettim.....İnan daha iyi oldu valla ne arıza ışıgı nede ses var , araçda rahatladı

EGR için forumda bilgi mevcut ....Benim derdim arasıra ARAÇIN silkelemesiydi ( hani pis benzin gelirde araç silkeler ya onun gibi) neyse bende iptal ettirdim seninde aklında olsun ..........

bu egr bende de varsa iptal ettireyim bari :)

garantiyi bozar derler kesin ama.

arkadaşlar proplem devam ediyor şuanda opele binmiyorum oktavya araca biniyorum opel kadar konforlu olmasada problemsiz bi araç

buji ya da buji kablosu.astradayken yawaş kalkarken aynı tekleme problemini ben de yaşamıştım.çok seri kalktığımda pek silkeleme yapmıyordu ama yawaş yawaş kalkarken ileri geri yapıodu baya bi...

buji ya da buji kablosu.astradayken yawaş kalkarken aynı tekleme problemini ben de yaşamıştım.çok seri kalktığımda pek silkeleme yapmıyordu ama yawaş yawaş kalkarken ileri geri yapıodu baya bi...
arkadaşım yardımın icin sağol. ama arızalarımz farklı arac hareket haline gecerken proplem yok aracı 2. vitesten 3. vitese atacagım zaman veya2. viteste devir saati 25 ile30 devirleri arasında ileri geri hafif ama bariz belli olan sanki bi gaz yemeyip sonra tekrar gaz yiyen anormal hayalet bi arıza üst kapak acacağım ama arızanın devam etmesinden korkuyorum.

ankarada vectra c kasa üst kapak acacak işinin arkasında duran bu işin piiri usta arıyorum arkadaşlar yardımlarınız icin teşekkür ederim

bence önce bujı taşıyıcı yı değiştir bir sertviste dene olmazsa sökerim de..sonrada egr dene olmadı..kapak sökmek okadar basit değil ve maliyetli iş..kapak sökersin olmazsa?parasını gene alır usta geri sökemeyeceği malzemeler takılacak sonucda....ok

Geri