Vectra B'ler Buraya..I LoVE Vectra.

anla abi işte:D:D

şu güncel vectra b listesinin en altına benidemi ekleseneiz ne? ;)

ben nasıl görmemişim burayı bende varım beyler

aracı çalıştırdığında radyonun ışıklarının yandığı ama radyonun çalışmadığı, yol bilgisayarında radyo bilgi bölümünün boş kaldığını gören, bu sorunu yaşayan oldu mu? :D

Bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar.. Vectra B 96 model CD..

13096452.jpg

68148020.jpg

evet arkadaşlar bende aranıza katılayım

Artık koltuk gıcırtısına son!!! Evet yanlış duymadınız :D

Şaka birtarafa cidden kesti benim usta koltuğun gıcırtısını.Yeni araba almış gibi oldum :D Olay şöyle:

Koltuğun arka tarafı zaten çıt çıtlı.Kumaşı çekiyoruz.Koltuğu en yüksek konuma getirip sırt kısmını öne yaslıyoruz.Sonra açtığımız yerden sprey gres denilen yağ ile yağlıyoruz.Ve ses kesiliyor :)

Airbag lambasını söndürmekten bıktım bende dokunmuyorum yansın dursun :D

Artık koltuk gıcırtısına son!!! Evet yanlış duymadınız :D

Şaka birtarafa cidden kesti benim usta koltuğun gıcırtısını.Yeni araba almış gibi oldum :D Olay şöyle:

Koltuğun arka tarafı zaten çıt çıtlı.Kumaşı çekiyoruz.Koltuğu en yüksek konuma getirip sırt kısmını öne yaslıyoruz.Sonra açtığımız yerden sprey gres denilen yağ ile yağlıyoruz.Ve ses kesiliyor :)

Airbag lambasını söndürmekten bıktım bende dokunmuyorum yansın dursun :D

airbag ışığı yansın dursun derken airbaglerin devredışı olduğunu biliyorsunuz değil mi?
bu arada araba 11 yaşında, 10 yılda bir airbagleri yenilemek lazım, yenilemeye değer mi sizce:D

koltuğun çıtçıt işini anlamadım abi, deri koltukta aynı şekilde mi?

bu arada arabayı sıkıştırınca indikten sonra benzin kokusu oluyor, katalizörden olabilir mi? son susturucunun değişmesi lazım, o arada kat iptali de yapsakmı acaba:D

Geri