Vectra B'ler Buraya..I LoVE Vectra.

opel vectra b 2.0 dti

arkadaslar 1 haftaya kadar aracımın motor yağını değiştireceğim bana önereceğiniz bana hangi markayı önerirsiniz ? ayrıca bu bunun yanında katkı maddesi olarak da bir marka tavsiyesi rica ediyorum özellikle kullanan arkadaslar varsa düşüncelerini paylasırlarsa sevinirim.

herkese merhabalar..

Vectra B 2.0 GT yada CDX almayı düşünüyorum ama kafama takılan bi kaç soru var yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

- yakıt konusu beni korkutuyor. Sizler LPG ile 100km'de ne kadar yakıyorsunuz en son zamanlarda ölçüm yaptınız mı?
- kronik sorunu varmıdır?
- parçaları pahalımıdır?

bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden tşklerr.

buda benim vectra

buda benim araç yavaş yavaş masraf edip modifiye edecem.gerçi şimdilik bişey yok ama fazla aceleye gelmiyor biliyorsunuz ki biraz maliyetli oluyor :D

p0025110211.jpg

p0027110211.jpg

çokda kötü değil be ya :rolleyes:

herkese merhabalar..

Vectra B 2.0 GT yada CDX almayı düşünüyorum ama kafama takılan bi kaç soru var yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

- yakıt konusu beni korkutuyor. Sizler LPG ile 100km'de ne kadar yakıyorsunuz en son zamanlarda ölçüm yaptınız mı?
- parçaları pahalımıdır?

valla kardeş milletin sandığı gibi fazla yaktığını düşünmüyorum

Son düzenleme:
bölüm güzel olmuş

BEnide Ekleyin ;)

HAKAN GÜNERİ
1998 Model 2006 Trafiğe Çıkışlı Opel Vectra 100'YıL ..
MARDİN (47 AH 855)

herkese merhabalar..

- parçaları pahalımıdır?

Yakıtı fazla değil ancak parça biraz pahalı kronik sorunu oldugunu düşünmüyorum ama biraz masraflı araçlardır konfor rahat istiyorsan biraz bedeli olur elbet bence en kötü yanları vergileri ..

kaydım silinmiş arkadaşlar tekrardan aranızdayım merhabalar

kafama sürekli takılan birşey var, normalde bir araba rölantideyken yol bilgisayarında anlık 0,8 litre civarı gözükür. bizimki bazen 1,3 bazen 1,5 hatta 2.0 yaktığını bile gördüm:confused: hava soğukken felanda değil, devir normal ayarında olmasına rağmen anlık tüketim çok değişken bizde. vites D'de olsa anlarımda hem P'de hemde N'de anlık tüketimi çok yüksek arabanın nedendir acaba? (lpg yok)

Geri