Vectra B Dikiz Aynası Proje İçin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demedi deme İbrahim boşa kürek sallıyosun. Bırak bu işleri , al bi Vectra C uğraşma, kapansın kendiliğinden :D

Dur Bende Bakıyım Çıkmacılara :D

güncel...

:)
sana seviyorum kanka.. güvene bi bakarım ya olmazsa çıkma bulcaz bitane..
merhaba ibo ben salih sana kısmende olsa bu ayna konusunda yardımcı olabilecegimi zannediyorum ben biraz tısdan araştırma yaptım aynada park pozisyon şalteri diye bir ayrıcalık bulunuyor yalnız japonya seçenegi için aynada 3 üncü bir motor ve role bulunmakta park pozisyonu katlanma anlamına geldigini sanıyorum .bir japan araştırması yaparsan aynayla ilgili yardımcı olabilir.

:)
merhaba ibo ben salih sana kısmende olsa bu ayna konusunda yardımcı olabilecegimi zannediyorum ben biraz tısdan araştırma yaptım aynada park pozisyon şalteri diye bir ayrıcalık bulunuyor yalnız japonya seçenegi için aynada 3 üncü bir motor ve role bulunmakta park pozisyonu katlanma anlamına geldigini sanıyorum .bir japan araştırması yaparsan aynayla ilgili yardımcı olabilir.

ya salih abi büyüksün :D proje adamıyım vesselam :)

yalnız park pozisyonu diyince aklıma şu geldi abi geri vitese takınca aynaları aşşağıya indirme olayıda olabilir sanırım..

abi kısmen değil tamamında yardımcı olacaksın gibi geliyor bana..

SALİH USTA "OPEL ELECTRİCAL MASTER :)"
PLATİN OTO BAŞKENT SANAYİİ..

Ankaranın en iyi opel elektrikcisi arkadaşlar duyrulur :D

dogru söylüyorsun ibo sanırım öyle bu tez çürüdü

vectra b nin aynasının yukarı katlanması çok zor bence...

vectra b nin aynasının yukarı katlanması çok zor bence...

self serviste katlanmışının videosu var kanka bir bak istersen.. sadece şekil amaçlı bişey.. bmw gibi oluyor yauww :D

güncel..

up up

Geri