Demedi deme İbrahim boşa kürek sallıyosun. Bırak bu işleri , al bi Vectra C uğraşma, kapansın kendiliğinden 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba ibo ben salih sana kısmende olsa bu ayna konusunda yardımcı olabilecegimi zannediyorum ben biraz tısdan araştırma yaptım aynada park pozisyon şalteri diye bir ayrıcalık bulunuyor yalnız japonya seçenegi için aynada 3 üncü bir motor ve role bulunmakta park pozisyonu katlanma anlamına geldigini sanıyorum .bir japan araştırması yaparsan aynayla ilgili yardımcı olabilir.sana seviyorum kanka.. güvene bi bakarım ya olmazsa çıkma bulcaz bitane..
merhaba ibo ben salih sana kısmende olsa bu ayna konusunda yardımcı olabilecegimi zannediyorum ben biraz tısdan araştırma yaptım aynada park pozisyon şalteri diye bir ayrıcalık bulunuyor yalnız japonya seçenegi için aynada 3 üncü bir motor ve role bulunmakta park pozisyonu katlanma anlamına geldigini sanıyorum .bir japan araştırması yaparsan aynayla ilgili yardımcı olabilir.
vectra b nin aynasının yukarı katlanması çok zor bence...