vectra b dijital klıma da klımaya nasıl geçilir

klimaya basılan kaçak kontrolü amaçlı özel gaz var yeşil renk yapıyor kaçak olan yerleri böylece nerden kaçırıyor hemen buluyorsun önce bu işlemi yaptırın kaçak var mı yok mu bulun sonra bakarsınız müşüre kompresöre...

klimaya basılan kaçak kontrolü amaçlı özel gaz var yeşil renk yapıyor kaçak olan yerleri böylece nerden kaçırıyor hemen buluyorsun önce bu işlemi yaptırın kaçak var mı yok mu bulun sonra bakarsınız müşüre kompresöre...
yeşil kimyasallı gazdan bahsediyorsunuz ama bariz ses geliyor borulardan ama borulardamı delik var rekordanmı kecedenmi kaçırıyor belli değil

yeşil kimyasallı gazdan bahsediyorsunuz ama bariz ses geliyor borulardan ama borulardamı delik var rekordanmı kecedenmi kaçırıyor belli değil

tamam işte usta hemen bütün boruları değiştirmeye kalkmasın (o ustadan da vazgeçin zaten) belki de rekordan kaçırıyor ses yanıltabilir en güzeli yeşil kimyasallı gazı kullanmak bence hem birden çok yerde kaçak da olabilir hepsini görmek lazım ona göre karar vermek lazım ne yapılacağına.

izmir'de olsanız 3.sanayi'de güzel bir yer tavsiye edecektim size.

Sana tavsiyem gittiğin yeri değiştir.İşinin ehli bir usta araştır.Kaçak var diye boru değişimini her usta yapar.Kaçağı tespit ederek işaretleme yapacak ve kaynakçıya gönderecek hepsi bu.Ben büyük ihtimalle rekor diyorum başıma geldi çünkü.

yok gitmeyeceğim zaten ona sanayi içinde 3-4 klima cı daha var benim gittiğim motor ustasıyla komşu diye ona sordum ama hata yapmısım

Geri