vectra b dijital klıma da klımaya nasıl geçilir

kanka bende araci yeni aldim aynen senin yaptigin gibi yapiyorum 17 den sonra LO yaziyo klima calisiyor buz gibi ufluyo.. bende normal havalandirma nasil calisacak onu cozemedim yani klima devre disi olacak disardaki havayi verecek? ecoyami bascaz?

kanka bende araci yeni aldim aynen senin yaptigin gibi yapiyorum 17 den sonra LO yaziyo klima calisiyor buz gibi ufluyo.. bende normal havalandirma nasil calisacak onu cozemedim yani klima devre disi olacak disardaki havayi verecek? ecoyami bascaz?
eco ya basarsan isigi kavun ici yanar klima devre disi kalir yakit tasarufu icin...zaten anlik yakitindan alnarsin düser

sen H1 kadar yukselt en sağdaki panelde ayağına göbeğine yuzune gözüne nerene istersen üflet ortadakindende kademeyi ayarla 1-9 arası kardeş

eco'ya basınca klima devre dışı kalır ;)

ilker kardeşim belkide klimanın gazı azalmıştır o yüzden soğutmuyodur havayı.

eger klima devrede ise autoya bastin ise ilker kardes gazi yok klimanin

pekii kompresör devreye giriyormu? rolantide bir titreme hissediyormusun?
auto ya basdinmi
auto ya da bastım ama hiç dikkat etmedim dur gidip oto parka bakayım devir yukselecekmi

bende bu eco ne diyodum :D ilker klima gazi kacmis olabilir. 50 TL ye basiyolar ama kacak varmi yokmu kontrol ettirsen iyi olur..

bende bu eco ne diyodum :D ilker klima gazi kacmis olabilir. 50 TL ye basiyolar ama kacak varmi yokmu kontrol ettirsen iyi olur..
bak birsey daha ögrendin :D
simdi kapatirsan eco ile 3 beygir kazanirsin arti yakit tasarufu :D
klima devrede iken aracindan 3 ile 5 beygir caliyor zaten cekisten fark edersin:D

arkadaşım büyük ihtimal klima gazı eksiktir yada tamamen bitmiştir bir kontrol ettir aynı şekilde benim araçtada aynısını yapıyordu soğuk üflemiyordu gaz bastırdım sorun halloldu kolay gelsin

bak birsey daha ögrendin :D
simdi kapatirsan eco ile 3 beygir kazanirsin arti yakit tasarufu :D
klima devrede iken aracindan 3 ile 5 beygir caliyor zaten cekisten fark edersin:D

:good::good:

Geri