V E C T R A C ' Ler Buraya

vectra

2004 vectra var bende hava spikilasyonun aç kapa yapıldığında ses tarc tarc diye sees geliyor klima çalıştığında. klima kapatıldığında geliyor yardımcı olursanız sevinirim. gelen ses torpidonun arkasıda geliyor araç içinde

Son düzenleme:
2004 vectra var bende hava spikilasyonun aç kapa yapıldığında ses tarc tarc diye sees geliyor klima çalıştığında. klima kapatıldığında geliyor yardımcı olursanız sevinirim. gelen ses torpidonun arkasıda geliyor araç içinde bu konuda yardım

opel vectra c 2004

2004 vectra var bende hava spikilasyonun aç kapa yapıldığında ses tarc tarc diye sees geliyor klima çalıştığında. klima kapatıldığında geliyor yardımcı olursanız sevinirim. gelen ses torpidonun arkasıda geliyor araç içinde

vectra c icin bbs Ch 17'' bulamazmıyım ? cok istiyorum arastırmadığım baklamadım jantcı kalmadı ama jant 5-110 bijon aralılığında yok yardımlarınızı rica ediyorum

kronik sorun bende de vardı. yıllarca öyle kullandık

Geri