uzaktan kumanda ve gıcık eden torpido sesi

arkadaşlar sorunu yazıyorum size kumandanın içindeki elektronik parçanın iki tane ayağı var lehimle balanmıştır bu lehim zamanla atar ve temas etmez kırmızı ışık devamlı yanık durumda kalır bazen yanmaz çözüm ise kumandayı açıp lehim yapmaktır ve sorun çaöüzlür biz böle yapıyoruz :D

ustacım yine son noktayı koymuşsun olaya ben pil değişimide yaptım düzelmedi o senkronizasyonu yapıyorum ama 1 gün sonra bilemedin 3 gün sonra aynısı birde bu kumandalar kaç metreden açar arkadaşların toyota, megane, hyundai araçları 15-20 metreden alıyor benim araç en uzak 1-2 metre falan bu normalmi acaba:sorry:

arkadaşlar sorunu yazıyorum size kumandanın içindeki elektronik parçanın iki tane ayağı var lehimle balanmıştır bu lehim zamanla atar ve temas etmez kırmızı ışık devamlı yanık durumda kalır bazen yanmaz çözüm ise kumandayı açıp lehim yapmaktır ve sorun çaöüzlür biz böle yapıyoruz :D

sayın ustam benim kumandada da aynı problem vardı bahsettiğiniz ayaklar atmıştı. elektronikçide lehim yaptırdım. sonuç: kumanda üzerindeki ışıklar normal şekilde sinyal veriyor ama kumanda kapıları açmadı. ve daha kötüsü senkranizasyon da yapmıyor. yani kumanda sanki benim aracın kumandası değil bu durumda bende kumandanın içinde bi parçaya zarar geldiğini düşündüm yaklasık bir ay oldu araç su an yanımda olmadığı için ilgilenemiyorum sizce sorun ne olabilir benim kumanda ömrünü doldurdumu? yardımcı olursanız sevinirim...

güncel

ustacım yine son noktayı koymuşsun olaya ben pil değişimide yaptım düzelmedi o senkronizasyonu yapıyorum ama 1 gün sonra bilemedin 3 gün sonra aynısı birde bu kumandalar kaç metreden açar arkadaşların toyota, megane, hyundai araçları 15-20 metreden alıyor benim araç en uzak 1-2 metre falan bu normalmi acaba:sorry:
arada bir çalistigindan bence toz ve kirlenme var anahtari açip temizlerseniz düzelir. Mümkünse wd40 benzeri birseyle temizleyin büyük ihtimalle düzelir..

benim de kumanda arabaya 2-3 metre kalana kadar işlemiyor. bu mesafe sadece yukarıdan (balkondan fln) kullandığımda biraz artıyor. ama yine de diğer marka arabaların mesafesine hayatta ulaşmıyor. arkadasın micra sı taa fizandan alıyor:) ayrıca yedek anahtarım da hiç kumanda etmiyor. acaba sadece pil değişimi olayı çözer mi?

bi de bu pilin özelliği ve fiyatı nedir. ankara da özel bi opel servisi tanesine 8 lira fiyat vermişti. çok değil mi? veya dışarıda bi saatçide fln daha ucuza bulabilir miyiz? o zaman da kumandadan olmayalım? nası değişir bu pil?

bu bi yığın sorumu cevaplayabilecek bi babayiğit var mi? alın bi soru daha :)

tech2 cihazı ile program yapılması gerekiyor mesafe ise 1-5 metre arası vectra b lerde 15 20 metre frekans alma özeliği sistemin yapacak bişey yokk .

tech2 cihazı ile program yapılması gerekiyor mesafe ise 1-5 metre arası vectra b lerde 15 20 metre frekans alma özeliği sistemin yapacak bişey yokk .

peki alarm takılırsa iş değişir mi? hani sustalı anahtar fln yapıp çipi ona aktarıyolarmış fln... kumanda sistemi alarmın içinde mi oluyo yoksa eskisi gibi mi çalışıyo?

arkadaşlar buğün kumandanın içini açtım ve pil yuvasının ayaklarını lehimledim ve sorun ortadan kaltı ama bunu usta bir eloktronikciye yaptırmanızı tavsiye ederim havyanın sıcaklından epromları yakabilir veya zarar verebilirsiniz arkadaşların dediği gibi lehim yerleri resmen oynuyordu ya bunlar kronik hastalık herhalde her modelin hep aynı sorunları var herkez aynı şeylerden şikayetçi bu arada özel servislerden opel istanbula alarmla ilğili fiyat sordum orjinal anahtarıyla açıp kapama ve alarm mı devreye sokma gibi bir kit varmıi 120 ytl dediler normal mi sizce.

Geri