Turbo Basınç Göstergesi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kahramans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Piyasadaki diğer markalar ( AEM , Defi , Raid Hp , Innovate , AutoMeter , Swoosh , HKS , Greddy , Apex'i , ) , hiçbirinin 200 TL altında olmadığını görebilirsiniz,ve bunlar güvenilir markalardır.. Aldığım JSV inanılmaz ses yapıyordu ve doğru okumuyordu...Benim şahsi görüşüm bir göstergenin bu kadar ucuz olamayacağı,olan göstergenin de verimli çalışamayacağıdır.. AMS'nin özellikleri güzel görünüyor,ancak Çin malı olmasından dolayı ben ısınamadım :D

Supplier Overview Changzhou Weisuda Power Machinery Co., Ltd.
Type of Market:OE Market
Main Product:Auto Gauges, Boost Gauges, Tachometers, Water Gauges, Water Meters, Auto Meters, Boost Meters,Meter , AMS Electronic Auto Meter, Rpm Meter,Turbo Auto Meter,Turbo Timer ,4in1 Auto Meter,Intake Meter,Vacuum Gauge,Air/Fuel Ratio Auto Gauge ,Air/Fuel Ratio Meter,Oil Temperature Meter,Oil Pressure Auto Meter,Oxygen Sensor

Changzhou Weisuda Power Machinery Co., Ltd.

Son düzenleme:
Biliyorsunuz ki biçok ürün artık Çin'de üretiliyor =) Bu konuya takılmıyoru artık.
50 € olmasına gelince. Bu Türkiye fiyatı değil =) Yurtdışından getirtiyorum. Bu sebeple o fiyat. Yani Türkiye'de 100-150 € olduğunu varsayarsak eğer zaten sizin fiyatınızı da geçiyor ;)

Biliyorsunuz ki biçok ürün artık Çin'de üretiliyor =) Bu konuya takılmıyoru artık.
50 € olmasına gelince. Bu Türkiye fiyatı değil =) Yurtdışından getirtiyorum. Bu sebeple o fiyat. Yani Türkiye'de 100-150 € olduğunu varsayarsak eğer zaten sizin fiyatınızı da geçiyor ;)

Deneyip görmek en iyisi tabiki..Umarım problemsiz bir şekilde kullanabilirsiniz :)

turboda ne oliy loooo...

Deneyip görülecek birşey oliiiy :D

hayirli olsunn yaww kesek 51 awroya alsaydin :P

Geri