tüm opellere

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hardcat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demek servisler kafasına göre iş ediyo:D

Aydındaki Surtaşa götürsem elinde olmasa bile var diyecek. Yapmasa bile yaptı diyecek alacak parayı hiç götürmek bile istemiyorum o lanet yere

Arkadaşlar benim aracım 2007 classic II ben gittim servise bağladılar makinaya internet üzerinden opelin sayfasına oradan aracın şasi sumarası otomatik olarak çıkıyor yazan cümle aracınızda en son ayazılım mevcuttur yazılama gerek yoktur 2005 ve önceki araçlarda yazılım yapılıyormuş ayrıca ücrette talep etmediler opeli ve servislerini kötüliyenler utansın

Benim araç 2006 model valla arabayı aldılar güncelleştirme yaptık dediler parayıda aldılar. Corsa 1.3 cdti easytronic 2006 model için için güncelleme olup olmadığını kesin olarak bilen varsa yazsın. bakalım parayı boşa mı verdik.:confused:

Bende ilanı gördüğümde aramıştım, yetkili servisteki kişi bana ancak EcoFlex motorlu araçlar için olacağını söylemişti..
Bugün bende servisle konuştum aynı yanıtım aldım malesef :( güncel yazılım sadece yeni corsa ve astralar için geçerli dediler :(

Aynı proşürü park halındeyken camıma yapıstırmıslar , bu guncellemeyı yapınca arabada ne gıbı bı degısıklık ne fayda getırıyor acaba ?

zaten bakım esnasında ücretsiz olarak yapılması gereken standart bir durum.

siz telefonunuzu servise götürünce bakımı yapılır en son ücretsiz yazılımı güncellenir.

Opel utanmasa getirin aracın tozunu alalım kampanya 50 tl dicek.

bizde vatandas seviyor öle işleri yetkili servis napsa iyidir hoştur :)

Arkadaşlar benim aracım 2007 classic II ben gittim servise bağladılar makinaya internet üzerinden opelin sayfasına oradan aracın şasi sumarası otomatik olarak çıkıyor yazan cümle aracınızda en son ayazılım mevcuttur yazılama gerek yoktur 2005 ve önceki araçlarda yazılım yapılıyormuş ayrıca ücrette talep etmediler opeli ve servislerini kötüliyenler utansın

cihaza bağlayıp bakmayada para almasınlar birzahmet yani... Yaptığı bir işlemmi varki sadece yazılımın sürümüne bakmış

Ben izmir mercanlar serviste disk balata değişimi ve carbon celan yaptırmıştım. O arada yazılımıda yüklettim. 15 dakika süreceğini söylediler 1 buçuk saatte bitti neredeyse beyni bozuyorlardı.

Çoluk çocuğun eline vermişler yazık çocukta pek anlamıyor sorumlu başka birini çağırdım daha sonra 15 dk. da hallettiler.

Yazılım yüklendikten sonra performansta aman aman bir değişiklik yok. ancak carbon clean den dolayımıdır yazılımdan dolayımıdır bilmiyorum araç biraz rahatladı. Yakıt tüketimini henüz ölçemedim.

ayrıca aracımda zaman zaman aldığım immobilizer arıza ışığı sorunu vardı serviste söylediklerine göre yazılım hatasından dolayı imiş. yazılım güncellemesi sonrası bu hatanın tekrarlanmayacağıydı.

Son düzenleme:
arkadaşlar eco flex zaten yeni araba neden yazılım istesin orada anlatılmak istenen eco flex lerin yazılımını yükleyelim diyorlar

peki ücret nedir bu ecoflex yazılımı güncellemesinin ???

Geri