Demek servisler kafasına göre iş ediyo

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar benim aracım 2007 classic II ben gittim servise bağladılar makinaya internet üzerinden opelin sayfasına oradan aracın şasi sumarası otomatik olarak çıkıyor yazan cümle aracınızda en son ayazılım mevcuttur yazılama gerek yoktur 2005 ve önceki araçlarda yazılım yapılıyormuş ayrıca ücrette talep etmediler opeli ve servislerini kötüliyenler utansın
Bugün bende servisle konuştum aynı yanıtım aldım malesefBende ilanı gördüğümde aramıştım, yetkili servisteki kişi bana ancak EcoFlex motorlu araçlar için olacağını söylemişti..
Arkadaşlar benim aracım 2007 classic II ben gittim servise bağladılar makinaya internet üzerinden opelin sayfasına oradan aracın şasi sumarası otomatik olarak çıkıyor yazan cümle aracınızda en son ayazılım mevcuttur yazılama gerek yoktur 2005 ve önceki araçlarda yazılım yapılıyormuş ayrıca ücrette talep etmediler opeli ve servislerini kötüliyenler utansın