tüm opellere

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hardcat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
30 tl eğer güncelleme olursa pardon 29.97

arkadaşlar eco flex zaten yeni araba neden yazılım istesin orada anlatılmak istenen eco flex lerin yazılımını yükleyelim diyorlar

Valla Serdar abi bende anlamadım :( Ama gerçekten F kasayada uygulanıyosa servise gidip yüzyüze görüşücem ;)

iyice araştırmak lazım, yukarıda da yazdığım gibi benim konuştuğum yetkili servisteki görevli kişi, bunun sadece ecoflex araçlar için olduğunu söyledi, ancak başka bir forumda Astra H'a yaptıranı duydum..

Bende ilanı gördüğümde aramıştım, yetkili servisteki kişi bana ancak EcoFlex motorlu araçlar için olacağını söylemişti..

Arkadaşlar dün Opel Gerçek'e gitmiştim. Yeni yazılımı yüklediler. Yukarıda yazıldığı gibi 29 küsür liraya. Aracım 2003 Astra G. Teslim aldığım kişiye ayak üstü, bu güncellemeyi sorduğumda, tüketimi düşüren yeni bi yazılım yüklendi dedi.

- Performansla hissedilir bi değişiklik görmedim. (Ya da henüz göremedim)
- Tüketimi ölçme şansım olmadı, yol bilgisayarı yok çünkü.

Ayrıca arabayı bi güzel iç-dış yıkamışlardı, ama dünkü sağanak yağmur malum :rolleyes:

Bilginize.

Astra f e de varmiki ya , ne güzel olur.

ya 2001 model arabaya yazılım yületsem ne olur yükletmesem ne olur...yükletirsem araba tamamen mahvolma ihtimali var malum opel türkiye :) yükletmezsem hiç bir sıkıntı yok zaten lpg gayt az yakıyor...

Ben izmir mercanlar serviste disk balata değişimi ve carbon celan yaptırmıştım. O arada yazılımıda yüklettim. 15 dakika süreceğini söylediler 1 buçuk saatte bitti neredeyse beyni bozuyorlardı.

Çoluk çocuğun eline vermişler yazık çocukta pek anlamıyor sorumlu başka birini çağırdım daha sonra 15 dk. da hallettiler.

Yazılım yüklendikten sonra performansta aman aman bir değişiklik yok. ancak carbon clean den dolayımıdır yazılımdan dolayımıdır bilmiyorum araç biraz rahatladı. Yakıt tüketimini henüz ölçemedim.

ayrıca aracımda zaman zaman aldığım immobilizer arıza ışığı sorunu vardı serviste söylediklerine göre yazılım hatasından dolayı imiş. yazılım güncellemesi sonrası bu hatanın tekrarlanmayacağıydı.
size aynen katılıyorum bu tür işleri boşta kalan çıraklara bırakıyorlar.bence gereksiz bir şey

Bugün sordum 30 TL dediler model fark etmez dediler getirin şipşaak halledelim dediler.

Gitsem mi acab :)

Burada http://www.ecoflex-experience.com/tr/offers.php ecoflex widgets diye bir program var pc'nize kuruyor bu programda yakıt sarfiyatı vs. hesaplıyor. Araç listesin sadece 6 model araç var buda demektirki sadece bu 6 modele yazılım yüklenir diğer modellere yüklenemez anladığım kadarıyla.

Son düzenleme:
Şimdi ben servise gittiğimde aracın başında duramayacağım yükledik dediklerinde inanmam mı gerekiyor ????

Geri