tüm opellere

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hardcat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:) Aracı getirin öyle cevap veririz diyor :) [/QUOTE' Alıntı:
vectra ya yaparlarsa haberim olsun. belki bizim takaya da yaparlar :D

Bu güncelleme eski yazılımlı arabaları aynı zamanda ataklaştırıyor;)

SevgiliArkadaşlar elbette aracı götüreceksiniz Aracı bilgisayara bağlıyorlar yazılımın güncel olup olmadığına bakıyorlar 2005 ve yukarısı araçlarda güncel yazılım mevcut ayrıca o opel bu opel yok tüm araçlara yapılıyor bu işlem eğer sizin aracınızda güncel yazılım yoksa banada dediler getir bakalım bende götürdüm ve yazılımım güncel çıktı

Bu yazılım Egr valfinin açılıp kapanma zamanlarını enjektörlerin püskürtme durumlarını ve bunun gibi konular düzenliyen bire yazılım imiş ilginize bilginize

Arkadaşlar benim aracım 2007 classic II ben gittim servise bağladılar makinaya internet üzerinden opelin sayfasına oradan aracın şasi sumarası otomatik olarak çıkıyor yazan cümle aracınızda en son ayazılım mevcuttur yazılama gerek yoktur 2005 ve önceki araçlarda yazılım yapılıyormuş ayrıca ücrette talep etmediler opeli ve servislerini kötüliyenler utansın

iyide hocam zaten para talep etmesi geren bişey yapmadılar ki.. Bu zaten normal olan bir durum.

Kıyak yapmiş gibi lanse edilmesine gerek yok bence.

Saygılar

Binevi chiptuning yani...Meraklandım şimdi Adıyamandada yokki Opel servisi.2 gün önce Gaziantepteydim.Keşke önceden görseydim...

vectra ya yaparlarsa haberim olsun. belki bizim takaya da yaparlar :D

Haberdar olur olmaz sizide bilgilendireceğim...

Bu yazılım uygulamasının süre sınırı var mı acaba??

Ben ilanı ilk gördüğümde sadece yeni çıkan EcoFlex serisi motorlar için olan bi güncelleme zannetmiştim.
Az önce Opel Gerçek'i aradım, tüm Opel'ler için yapılıyor dendi ve randevu verdiler. Bi aksilik olmazsa yarın akşama sonucu buradan paylaşırım.

Ben ilanı ilk gördüğümde sadece yeni çıkan EcoFlex serisi motorlar için olan bi güncelleme zannetmiştim.
Az önce Opel Gerçek'i aradım, tüm Opel'ler için yapılıyor dendi ve randevu verdiler. Bi aksilik olmazsa yarın akşama sonucu buradan paylaşırım.

Bende ilanı gördüğümde aramıştım, yetkili servisteki kişi bana ancak EcoFlex motorlu araçlar için olacağını söylemişti..

bende merak ettim şimdi bir araştırayım.

Geri