tüm opellere

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hardcat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar yaptirdim ben easytronic güncellemesi versiyon 6 diye geciyo easytronik bozulmustu son format gibi attilar son versiyonu yuklediler

arkadslar bi yazılımla nasıl 100 hp den 107 hp oluyor araç bunu biraz daha açarmısınız :) yoksa bu küçük çaplı bi soygun mu yetkili servisler tarafından yapılan :):)

benim corsa c 1,0 eco yada oluyormu bu yazılım ? easytronigide kapsıyormu acaba ?

corsa eco 1.0 easytronic ah hey gidi günler gözüm gibi bakardım corsama ...

bg arttıgını söylemiyorm ama vites gecisleri duzeldi o kadar..

butun easytroniclere yapılıyo versiyon 6 derseniz anlarlar son versiyonu cunku

şuanda güncellenmesi gereken en son versiyon nedir vectra c lerde bilen varmi ?

yazılım dediğin yani software ( firmware ) iyi birşey olmasa firma bu yazılımı zaten çıkartmaz, araç üzerinde değiştirdiği şeyler var demekki yazılımda yeni versiyon çıkıyor, ha bunun saçma olan tarafı bu yazılımları ücretli yüklüyorlar, aslında her bakıma gidildiğinde aracın yeni versiyon yazılımı varmı diye kontrol edip güncellemeleri gerekmektedir.

tabi serviste bilinçli çalışanlar olmadığı için güncelleme yaptıklarında sorun çıkar diye korkuyorlar, bu yüzden yazılımlar eski ;)

şimdi birde 30 tl verilecek adamların işgüzarlığına ödül verilecek bumudur :)

benim aracım 2007 classic ama yazılım güncel dediler işlemi zaten internet üzerinden yapıyorlar bilgisayarınızda ekran kartını güncellemesini yapar gibi aracın şasi numarasını giriyor upload diyor cihaz belli bir süre sonra yazılım zaten güncel diyor benimkindede onu dedi zaten ama 2 ay önce cruise control taktırdığım zaman tech 2 ile bir şeyler yapmışlardı ilkin teck 2 ile araca cruise yi tanıtamadılar arkadaş gitti içeriden tech 2 yi bilgisayara bağladı bri program yükledi sonra teck 2 ile cruise yi tanıttı o zaman yazılım güncellenmiş olabilir diye düşünüyorum bu ilanı gördüğümde gittim laptop a bağladılar aracı bir süre sonra abi sizin aracınızda yazılım güncel dediler bu olayları bizzat kendim takip ettim yani aracımın başındaydım hiç ayrılmadım

Yeni yazılım yüklemeden itibaren ~360 km yaptım şehir içi.
- Performans ve çekişte hissedilir bi değişiklik göremedim.
- Tüketim için; emin değilim ama sanırım biraz iyileşme var. Daha önceden depoyu tam doldurduktan sonra son çeyreğe geldiğimde ~470-480 km olurdu (şehir içi). Şu an 366 km (ş. içi) ve ibre yarımdan biraz fazla gösteriyor. Ay sonuna doğru belli olur, daha net bilgi verebilirim.

Yükleten diğer arkadaşlardan tüketimini takip eden var mı ?

İbre son çeyrekte, hatta çok az üzerindeydi, 550 km yapmışım. Ş.içi trafik genelde hep gittiğim yollar, dur-kalk, açık trafik karışık.

Yazılım güncellemesinden bi hafta önce motor yağı, filtreler, boğaz temizliği de yapılmıştı. Hepsinin toptan ortak sonucu da olabilir.

Geri