triger setini degiştirttim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güven3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
başka bi parça için deil triger için dedim. sebebi de, hatalı takılması sonucunda çok büyük hasara ve tabi ki masrafa yol açmasıdır motorda. hiç bi özel servisin yakasından tutamazsın o zaman da sen taktın bak koptu etti vs die. ama yetkili servis mecburen tamir etmek zorundadır.

triger kayışının yolda seyir halindeyken kopması ile araca verdiği hasar 6 milyar civarındadır.
triger kayışı hatalı takma sonunda kopmaz arkadaşım parçada sorun varsa kopar zaten opel özel servisleri açan kişiler yetkili serviste çelışmış ve opel akademide eğitim almış kişiler onun için korkmayın ama siz kofti adamlara giderseniz onu bilemem

Kulağınıza küpe, cebinize harçlık olsun bu sözüm;

sakın triger kayışını opel yetkili servis harici bi yerde değiştirtmeyin ;)
NEDENMİŞ O YETERKİ İŞİN EHLİ OLSUN PARÇA ORJİNAL OLDUKTAN SONRA HEM PARÇA SERVİSE GÖRE UCUZ HEMDE İŞÇİLKTE EKONOMİK TABİ PARASI BOL OLANLAR YETKİLİYE GİDEBİLİR

OKAN

OTO YEDEK PARCACI

İSTANBUL

Son düzenleme:
triger kayışı hatalı takma sonunda kopmaz arkadaşım parçada sorun varsa kopar zaten opel özel servisleri açan kişiler yetkili serviste çelışmış ve opel akademide eğitim almış kişiler onun için korkmayın ama siz kofti adamlara giderseniz onu bilemem

abi kayış 20 milyonluk bişi önemli olan seti doğru düzgün takabilmek söylemek istediğim bu.

gergi bilyasını takamamış mesela benim arabada üstelik de tanıdık diye gitmiştim. serviste söküp yeniden taktılar (para da vermedim) bu şekilde giderse koparır kayışı dediler.

NEDENMİŞ O YETERKİ İŞİN EHLİ OLSUN PARÇA ORJİNAL OLDUKTAN SONRA HEM PARÇA SERVİSE GÖRE UCUZ HEMDE İŞÇİLKTE EKONOMİK TABİ PARASI BOL OLANLAR YETKİLİYE GİDEBİLİR

OKAN

OTO YEDEK PARCACI

İSTANBUL

valla söylediğim gibi; yetkili servisleri sevmem ben. haz da etmem oralarda bulunmaktan. ama sonuçta motor aksamında masrafı çok yüksek olduğu için sineye çekilecek bişi deil bu. hiç olmazsa gidersin servise al kardeşim taktın koptu yap gerekeni dersin.

yetkili servisten fiyat aldım bilgi amaçlı 550 lira istedi en insaflısı Benim ustama aldım parçaları gözümün önünde degiştirdi ne takıldı ne söküldü göremem lazım içim rahat etmez yoksa aynı ustaya 3.degiştirişim hiç bir sorunla karşılaşmadım fazla para niye veriyim servise

hayırlı olsun güle güle kullan

Vectra C için triger seti değişimi kaça patlar acaba.

Arkadaşlar benimde 98 model vectraCD HB var trigerin değişim zamanı geldi hatta geçti bile çünkü ilk değişimi 60.000 e gelmeden yapmışlardı fakat servisler çok farklı fiyat veriyorlar değişim yalnızca kayış setindemi yapılıyor yoksa devirdaim pompasınında mutlaka değişmesimi gerekiyor, acaba aradaki fiyat farkları devirdaim pompasının değişip değişmemesiylemi ilgili

valla yetkili servise sordum ismi lazım değil triger komple takıma 800 ytl fiyat çektiler;üç yaşını doldurduğu için %25 iskonto var dediler 600 ytl düştü;
yetkili servis mi aslaa allah düşürmesin.bende en kısa zamanda değiştirmeye düşünüyorum.bana yakın özel servisleri dolaşıyorum bakalım kaça bulacağız.güven arkadaşım 320 ytl de iyimiş yani hayırlı olsun.saygılar

arkadaşım bende yetkili serviste bu bakımları yaptırdım, triger seti, devirdaim, antifiriz, temizleme spreyi vs. 356 YTL tuttu, kredi kartına 6 ay taksitte yapıyorla, yetkili servis İst. arkas bilgine, özel servi ise 334 YTL demişti bana, 20 YTL için değmez dedim ve yetkili servise gidip değiştirdim.
Bu senin yetkili servis değilmiş, hiçbir şekilde bukadar fiyat farkı olmaz, bence tekrar aynı servise gidip verdikleri fiyatı kontrol ettir.:hıh:

ben ankara opan yetkili servisde degiştirdim 320ytl % 25 indirim var şuan.

Geri