triger setini degiştirttim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güven3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kulağınıza küpe, cebinize harçlık olsun bu sözüm;

sakın triger kayışını opel yetkili servis harici bi yerde değiştirtmeyin ;)

Kulağınıza küpe, cebinize harçlık olsun bu sözüm;

sakın triger kayışını opel yetkili servis harici bi yerde değiştirtmeyin ;)
niyeki özel servisler garantimi vermiyor veya işimi bilmiyor biraz daha açarsan iyi olur

ayrıca biz 60.000 km garanti veriyoruz çünki malı yetkili servisten alıyoruz zaten triger setinin yan sanayisi olmaz olsa bile bunu takan usta bulamazsın başına bela olacağını bilir çünki onun için ne özel servisler yetkili servisten güzel

lütfenn:mad:

valla yetkili servise sordum ismi lazım değil triger komple takıma 800 ytl fiyat çektiler;üç yaşını doldurduğu için %25 iskonto var dediler 600 ytl düştü;
yetkili servis mi aslaa allah düşürmesin.bende en kısa zamanda değiştirmeye düşünüyorum.bana yakın özel servisleri dolaşıyorum bakalım kaça bulacağız.güven arkadaşım 320 ytl de iyimiş yani hayırlı olsun.saygılar

niyeki özel servisler garantimi vermiyor veya işimi bilmiyor biraz daha açarsan iyi olur

ayrıca biz 60.000 km garanti veriyoruz çünki malı yetkili servisten alıyoruz zaten triger setinin yan sanayisi olmaz olsa bile bunu takan usta bulamazsın başına bela olacağını bilir çünki onun için ne özel servisler yetkili servisten güzel

+1 :good:

Hayırlı olsun.

aracımın triger seti degiştirildi parçalar 320 lira tuttu
triger seti gm
devirdayım gm
v kayışı + gergi bilyesi gm

toplam = 320 lira

Hafta sonu eşimin 106'sının V kayışı hariç (gergi bilyesi dahil) aynı parçaları değişti, bir de üstüne arka silecek aldım parçalar 135 YTL tuttu...PUG'cı mı olsak ne? :)

hayırlı olsun bu arada ben de özel servis taraftarıyım.

başka bi parça için deil triger için dedim. sebebi de, hatalı takılması sonucunda çok büyük hasara ve tabi ki masrafa yol açmasıdır motorda. hiç bi özel servisin yakasından tutamazsın o zaman da sen taktın bak koptu etti vs die. ama yetkili servis mecburen tamir etmek zorundadır.

triger kayışının yolda seyir halindeyken kopması ile araca verdiği hasar 6 milyar civarındadır.

yetkili servislerden de nefret ediorum bu arada bunu da belirteyim.

aracımın triger seti degiştirildi parçalar 320 lira tuttu
triger seti gm
devirdayım gm
v kayışı + gergi bilyesi gm

toplam = 320 lira
Hayırlı olsun güle güle bin astra f ci kardeşim.:good::good:

Geri