trafik polisleri haklımı????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bebisim68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bebisim68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ben şahit oldum.çoğu trafik polisi zengin bebelerine birsey demiyor.film yasak ama gelsinlerde onları söksünler bakalım.yazık parası olmayanların haline haksızlık bu bence

film yaptıran herkes zengindir
bu yüzden polis haklı:D

hehe o zaman bu ülkede fakir insan yok:)

para var huzur var polis ne yapsın :D

arkadaşlar polisler çoğu zaman günde 2-3 saat uykuyla görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar...bu iş parası var geçti demek kadar toz pembe değil... zaten aldığı para ortada...hayat standartı gecesi gündüzü ortada...bir de zengin zübbeleriyle mi uğraşacaklar...yok babam şurda yok anam burda sürerim falan filan...50 ytl ceza için değer mi bu? elbette görevidir herkese eşit uygulama yapmak zorundadır...ancak türkiye gerçekleri kağıtta yazıldığı kadar basit değil...

bugün binlerce polis var tayinim istanbula çıkmasın diye Allaha dua eden...vericeksin 700 ytl kira parası...sonrası nolucak? 300 ytl ile 1 ay gece gündüz çalışıp geçineceksin... zor işler bunlar...

bırakın polisleri üniversitede hocalar bile hükümet korkusuna akp aleyhine bir laf söyliyemiyor öğrencilerden birisinin tanıdıkları filan vardır diye...

Kaptan haklısın kardeşim konu kalmadıya artık mesele ot... b....meselelere geldi.bu arada SAYIN YEZOCAN BAŞKAN NEDEN BU TÜR KONULARA MÜDAHALE ETMİYORSUNUZ.

sen milletin actıgı konulara bakta ondan sonra konus her yerde cıkıyo senin gibi biri

sen milletin actıgı konulara bakta ondan sonra konus her yerde cıkıyo senin gibi biri

pardon senin gibi biri derken ?

son günlerde polisler aleyhine forumda hiçte hoş olmayan yorumlar yapılıyor...bunlar hoş değil

vakvaka diyorum sana diil.sen haklısın ama herkese eşit olmalılar.

film yasak kardeşim....aracına sticker bile yapıştıramazsın...varsa film cezanı yiyeceksin.Sesini de çıkaramazsın!.Sen kurallara uyma ondan sonrada polise laf at...Baban polis olsaydı konuşmazdınız böyle...Bir de alışılmış zengin bebelere bişey denilmiyor diye..Bırakın ya..kaç defa şahit oldunuz...İstisnalar olabilir.Ama genelde herkese eşit davranıyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri