trafik polisleri haklımı????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bebisim68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
film yasak kardeşim....aracına sticker bile yapıştıramazsın...varsa film cezanı yiyeceksin.Sesini de çıkaramazsın!.Sen kurallara uyma ondan sonrada polise laf at...Baban polis olsaydı konuşmazdınız böyle...Bir de alışılmış zengin bebelere bişey denilmiyor diye..Bırakın ya..kaç defa şahit oldunuz...İstisnalar olabilir.Ama genelde herkese eşit davranıyorlar...
Arkadaşlar film konusunda haklısınız.Amma velakin polislerin adil ve işiniyapan insanlar olduğuyla igili genellemeye ben kendi adıma katılmıyorum.şirket aracı kullanıyorum.araçınla hiç bulunmadığın bölgede park cezası yemek.suç kimde olursa olsun cezanınsana kesilmesi ve kazada 8 de 8 in sana verilmesi (nasılsa kaskosu var)devlet memuruna yakışmayacak davranışta bulunmak.kabadayı tavırlarla yoğun bişekilde karşılaşmak.daha vs .silerde yüzlercesini ekleyebilirsiniz eminim.bu arada haklısınız benim babam polis değil ama genede objektif olalım.
Ki lütfen aracınızı olduğu yerden çekin lütfen diyen polise koşarak gittim ve samimiyetimle teşekkür ettim.İnsanın uyası geliyor trafiğede polisin uyarısınada.

arkadaşlar, ben geçen sene film sebebiyle çevirmeye takıldım. Komiser, sök yoksa çekerim arabayı parka dedi. Aldım çakıyı, filmi söktüm çatır çatır. Komiser onayı verdi, tam arabaya bindim gidicem, yanımızdan bir renault europa geçti, camlar simsiyah, ön farlar yeşil, egzost var, yani araç tam falsoydu, o araç çevirmeye girmedi. Yani iş zengin fakir lüks araç ucuz araç işi değil! sadece bmw mercedes çevirmeye girmeyince dikkat çekiyor o kadar...

ezgene bu ne sinir bilader?baban polis sanırım.ben polis haklımı diyorum sen konuyu baban polisemi getirdin.amacın farklıysa bosa oyalama bizi.rüsvet yiyenide var yemeyenide var.bunu herkes biliyor.bizde diyoruzki keşke herkese esit davransalar diyoruz anlamadıysan bidaha anlatırım sana

keşke herkes kurallara uysada polisler de görevini düzgün yapsa

Haklıysanız ve haklı olmanıza rağmen size cezai işlem uygulanmışsa Mahkemelere itiraz edersiniz (tabii güvenmediğiniz polisin amiri olan hakime-savcıya itimadınız var ise) YADA birilerine iltimas geçildiğine şahit olduysanız Emniyet Amirine yada VALİYE isimli-isimsiz dilekçe ile ŞİKAYET EDERSİNİZ..

Ben bir değil bir kaç kere şikayet ettim; hatta bir keresinde memurada dedim "yaka numaranı ver hakkında şikayette bulunacam" diye. Gerçi hır çıksın diye demiştim ama o bana uymadı ve verdi numarasını, 230binli birşeydi.. O bölgeden aldılar ve uyarı cezası verdiler.

Kaderinize küsmekle; fakir fukara edebiyatı yapmakla yürümez bu işler.. Maaşını alıyorsa, vazifesinide yapacak; yapmıyorsa cezasını çekecek.. O KADAR

Suç işledi isenizde bunu dürüstçe kabullenip, cezasını çekmeyide bileceksiniz..

bırakın polisleri üniversitede hocalar bile hükümet korkusuna akp aleyhine bir laf söyliyemiyor öğrencilerden birisinin tanıdıkları filan vardır diye...

çok enteresan bir noktadan yakalamışsın konuyu!!!

yakuzz hll sana bilader konuyu dogru anlayanlardan birisisin:) en dogrusunu sölüyorsun

ezgene bu ne sinir bilader?baban polis sanırım.ben polis haklımı diyorum sen konuyu baban polisemi getirdin.amacın farklıysa bosa oyalama bizi.rüsvet yiyenide var yemeyenide var.bunu herkes biliyor.bizde diyoruzki keşke herkese esit davransalar diyoruz anlamadıysan bidaha anlatırım sana
1-Ben senin biladerin değilim
2-Bana bilader diye hitap etme!Yazman olduğuna göre okuman da vardır..Adım yazıyor.
3-Konuyu anladım,saçma bir konu,bu konu ile ilgili bir sürü konu var. ARAMA BUTONUNU KULLAN.
4-Özelden pm yolayıp adamı tahrik etme...

kaçın diyorum, beni dinlemiyosunuz. sonra burda boyle seyleri tartışıyorsunuz :D yok beni polis cevirdi, yok aklımı aldı, yok filmi soktu. bosverin ya hayat fani. "life is fun."

ezgene adamı tahrik etme diyosun ama ben adam göremiyorum ezgene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri