Arkadaşlar film konusunda haklısınız.Amma velakin polislerin adil ve işiniyapan insanlar olduğuyla igili genellemeye ben kendi adıma katılmıyorum.şirket aracı kullanıyorum.araçınla hiç bulunmadığın bölgede park cezası yemek.suç kimde olursa olsun cezanınsana kesilmesi ve kazada 8 de 8 in sana verilmesi (nasılsa kaskosu var)devlet memuruna yakışmayacak davranışta bulunmak.kabadayı tavırlarla yoğun bişekilde karşılaşmak.daha vs .silerde yüzlercesini ekleyebilirsiniz eminim.bu arada haklısınız benim babam polis değil ama genede objektif olalım.film yasak kardeşim....aracına sticker bile yapıştıramazsın...varsa film cezanı yiyeceksin.Sesini de çıkaramazsın!.Sen kurallara uyma ondan sonrada polise laf at...Baban polis olsaydı konuşmazdınız böyle...Bir de alışılmış zengin bebelere bişey denilmiyor diye..Bırakın ya..kaç defa şahit oldunuz...İstisnalar olabilir.Ama genelde herkese eşit davranıyorlar...
Ki lütfen aracınızı olduğu yerden çekin lütfen diyen polise koşarak gittim ve samimiyetimle teşekkür ettim.İnsanın uyası geliyor trafiğede polisin uyarısınada.