Arkadaşlar Merhaba ;
Malesefki bugün başıma üzücü bir olay geldi. Kavşaktan Sol Tarafa dönüp yolu tamamladığım sırada Bir Motosiklet tahminimce Saatte 40 KM Hızla Gelip Bana Sağ Ön Tampon Kısmından Vurdu. Resimi zaten ekledim. Motosiklet sürücüsü hafif yaralı hayati riski yok. Sadece Bileği incildi onuda bandajladılar bu kadar.
Şimdi Durum Şu :
1) 8 de 8 Kusur bana verildi. Kod:08 Kavşaklarda geçiş üstünlüğü ihlali.
2) Motosiklet sürücüsünün Ehliyeti Yok. Ruhsat Kayıp. Trafik sigortası Yok.
3) Benim Opel 2009 Model Herhangi bir garantisi yok. Kasko ve Sigorta var.
4) Bende Ve Karşı Tarafta Alkol Sıfır.
5) Her İki Tarafta birbirinden şikayetci değil.
Şimdi Bu Durumda Maddi olarak bana nasıl bir yük gelecek. Hiç başıma gelmedi daha önce. Araç şu anda sanayide. Tüm İşlemler yarın yapılacak sizlerden en azından ön bilgi alabilirsem çok sevinirim. İnsan Başına gelmeyince , benim başıma hiç gelmez diye düşünüyor...

NOT : Evet Arkadaşlar Aracın Sanayideki Son Halini Fotoğrafladım Bugün.
Malesefki bugün başıma üzücü bir olay geldi. Kavşaktan Sol Tarafa dönüp yolu tamamladığım sırada Bir Motosiklet tahminimce Saatte 40 KM Hızla Gelip Bana Sağ Ön Tampon Kısmından Vurdu. Resimi zaten ekledim. Motosiklet sürücüsü hafif yaralı hayati riski yok. Sadece Bileği incildi onuda bandajladılar bu kadar.
Şimdi Durum Şu :
1) 8 de 8 Kusur bana verildi. Kod:08 Kavşaklarda geçiş üstünlüğü ihlali.
2) Motosiklet sürücüsünün Ehliyeti Yok. Ruhsat Kayıp. Trafik sigortası Yok.
3) Benim Opel 2009 Model Herhangi bir garantisi yok. Kasko ve Sigorta var.
4) Bende Ve Karşı Tarafta Alkol Sıfır.
5) Her İki Tarafta birbirinden şikayetci değil.
Şimdi Bu Durumda Maddi olarak bana nasıl bir yük gelecek. Hiç başıma gelmedi daha önce. Araç şu anda sanayide. Tüm İşlemler yarın yapılacak sizlerden en azından ön bilgi alabilirsem çok sevinirim. İnsan Başına gelmeyince , benim başıma hiç gelmez diye düşünüyor...

NOT : Evet Arkadaşlar Aracın Sanayideki Son Halini Fotoğrafladım Bugün.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: