tekrar ehliyet sınawına giriyoruz ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bj6766' Alıntı:
çok salladın be
direksiyon 100:kop:
neden sallıyımki tüm kurallara uydum.elleri camdan çıkarmadım sinyalleri verdim kemeri taktım hatasız sürüş yaptım bide adamlara lafa tuttu hata yapmam için.sen 100 alamadıysan yeteneğin yoksa ben napıyım?ayrıca 100 almak zor değil bu sitede alan çoktur.

ben 10 metre gittim arkadaki hoca dedi tamam gel geri zaman harcamayalım

yetenek işte:)

06bb2655' Alıntı:
neden sallıyımki tüm kurallara uydum.elleri camdan çıkarmadım sinyalleri verdim kemeri taktım hatasız sürüş yaptım bide adamlara lafa tuttu hata yapmam için.sen 100 alamadıysan yeteneğin yoksa ben napıyım?ayrıca 100 almak zor değil bu sitede alan çoktur.

walla bende motor ve dreksiyondan 100 almıstım zor olan bisey deil dreksiyondan 100 almak:good:

bende hiç çalışmadan geçmiştim. yine girsem teklemeden geçerim sanırım:)

06bb2655' Alıntı:
bizde aynısını yaptık hocam ellrimiz camdan çıkaran yoktur ben 90 aldım ve sordum hocaya 100 alan yok zaten dedi

bj6766' Alıntı:
bizde aynısını yaptık hocam ellrimiz camdan çıkaran yoktur ben 90 aldım ve sordum hocaya 100 alan yok zaten dedi
bak sitede var işte.senin hocan kılmış biz neyapalım?

neyse ben fikrimi soledim kırdıysam affola

valla bende direksiyon sınavında 100 km hız yaptım şurdandön dediler bu hzılamı dedim ee böyle sürüyorsan dönersin dediler yok dedim toz kaldırmayım ve 99 aldım 1 puan sordum ne oldu diye park ettigimde direksiyonu dönük bırakmışım :) yıl 1996

digerleri 80 ve üzeriydi

şimdi girsem takılmam diye düşünüyorum bi ihtimal direksiyonda kalabilirim ama :)

Geri